In de brievenbus

MM900285281[1]In de brievenbus

Vanaf het moment dat een journalist in dit land  op pensioen is…
spreekt hij/zij plots helemaal anders…
dan komt blijkbaar de waarheid naar boven..of het verstand…of beiden en worden ze eventueel nog lid van de N-VA.

Wim P.

Mia Doornaert:

“Neen maar, eigenlijk, degenen die dat deden werden als rechts bestempeld. Kijk naar Raymond Aron: een van de grote intellectuelen van Frankrijk van de vorige eeuw: die werd uitgespuwd door Sartre en heel links; hij was zo een eenzame man … Als je leest wat Raymond Aron schreef, dat staat nog altijd overeind. Als je leest wat Sartre geschreven heeft over mei ’68 en daarna: uit eerlijke schaamte durft men een deel van die dingen niet meer uitgeven.
Dan denk ik, als ‘rechts zijn’ betekent van klaar te kijken en gelijk te krijgen en links zijn betekent van mee te drijven op allerlei intellectuele modes van het moment dat ze anti-Westers en anti-democratisch zijn, dan ben je wel liever rechts.
En nog…
 
Er is een zelfcensuur over de Islam, er is een op-de-buik-gaan – waarschijnlijk ook ingegeven door al die oliedollars die daarachter zitten – maar er is een feit;  je mag kritiek hebben op alle uitvindingen van de menselijke geest, maar blijkbaar niet op de Islam, want dan ben je ineens racist, terwijl de Islam geen ras maar een overtuiging is.”

https://www.facebook.com/notes/de-vierde-onmacht/mia-doornaert-over-soumission-van-michel-houellebecq-bron-radio-1-de-ochtend-070/914182765281215

12 gedachten over “In de brievenbus

 1. Zodra het broodje gebakken is en ze niet meer ‘afhankelijk’ zijn komt de waarheid boven, mensen koop geen kranten meer want het is linkse indoctrinatie, albde huidige barbaarse ellende en het beestachtig geweld heeft volgens de linkse huichelaars en media niets te maken met de islam…
  Gelukkig is Jef achter de ploeg en Miet achter het fornuis veeeeeeel slimmer dan die linkse vuiligheid. Toen ik fuhrer Merkel hoorde orakelen dat de islam in Duitsland thuishoort werd alles duidelijk, heel die EU troep droomt van ”DICTATUUR & CENSUUR’ een pleziertje wat we die lafaards en verraders nooit zullen geven zelfs niet over ons lijk.

 2. Het verstand komt niet voor de jaren zeker??? Spijtig genoeg wordt er dan tevoren veel geluld en geschreven in de verkeerde richting. Maar kom, als hun euroke eindelijk valt is dat wel meegenomen.

   • Redactie,
    Jullie weten toch wat ‘adel’ wilt zeggen? Neen? Hier de uitleg,
    Anus Deppen En Likken.
    Heel die mesthoop stinkt van rottigheid, uiteraard bestaat voor dat zootje enkel maar walging.
    Als niets tot iets komt kent iets zijn eigen niet.

    • Er is wel adel en Adel.
     Zij die het als beloning krijgen opgespeld.
     Zij die het in wezen zijn. Je hoeft daarvoor geen blauw bloed te hebben.
     Duik in onze geschiedenis en je vindt daar heel wat adel, edele mensen die niets likten.

 3. Ofwel heeft Mia eindelijk het licht gezien nu ook Luk De Vos zal blijven bestaan en nadat SPA ten onder is gegaan.

  • Zouden ze onze redactie niet eens willen uitnodigen in Nieuwsuur? Wij zijn Vlamingen, worden behandeld als een minderheid in een land waarin we de meerderheid van de bevolking uitmaken, wij zijn politiek-incorrect, satire gaan we niet uit de weg, worden onderbetaald …euh… niet betaald, herdenken dit jaar dat we 200 jaar geleden deel uitmaakten van een vaderland, dat er niet mocht zijn… Daar zullen we op een later tijdstip meer aandacht aan besteden.

Reacties zijn gesloten.