“Ik wil niet langer betalen voor linkse propaganda op televisie”

Alsof het voor de nullenzender geschreven werd.  Ruil Nederlanders in met Vlamingen (sic), wijzig de naam van het programma naar een ‘duidingsprogramma’ of het journaal van dito makelij.

Opiniestuk van Afshin Ellian

Ik wil niet langer betalen voor linkse propaganda op televisie

“Dat bekende Nederlanders programma’s vullen met schaamteloos gedrag, is ergerlijk. Maar echt kwalijk wordt het wanneer de Publieke Omroep met belastinggeld linkse propaganda mag verkondigen.”

“Deze categorie Nederlanders wordt niet zelden gevormd door schaamteloze figuren afkomstig uit het grote geklets: het moderne proletariaat, de culturele broeders van de linkse kerk en de ernstige commentatoren wier pastorale loyaliteit nooit mag worden onderschat.

“Zij zijn de opvolgers van priesters: de moderne zielzorger die zorgt dat de kudde op de juiste manier denkt en gelooft. En de kudde betaalt ze en houdt zo de kerk van het grote geklets in stand.”

Lees het artikel via dit bruggetje naar Elsevier

En van dezelfde auteur ook “Links Nederland mag blijkbaar onbeperkt populistisch zijn.”

2 gedachten over ““Ik wil niet langer betalen voor linkse propaganda op televisie”

  1. Vranckx begint het hoog in zijn bol te krijgen; hij droomt ervan dat zijn gestileerde foto na z’n dood wordt meegezeuld in alle linkse betogingen, van zodra die van Che Guevara versleten is.
    Toch mooi dat hij in zijn reportage over Ethiopie vorige week een zwarte liet zeggen dat de grote hongersnood van de jaren ’80 te wijten was aan de burgeroorlog, en dat het geld voor voedselhulp werd gebruikt om wapens te kopen.

  2. “Zelfs het nationaal-socialisme werd toegeschreven aan rechts – terwijl we toch echt het woord ‘socialisme’ lezen. Ook het fascisme van Benito Mussolini kwam voort uit de linkse beweging.”
    Dit is wat ik al verschillende malen in het verleden heb aangehaald en ik ben blij te constateren dat het in een artikel door Afshin Ellian ook gezegd wordt.

Reacties zijn gesloten.