Coburger nieuws

omgekeerde kroonCoburger nieuws

Als je de buikriem moet aanhalen, dan kan je met enige vindingrijkheid nog wat besparen en toch van de kleine dingen, die het leven aangenaam maken, blijven genieten.
Gepensioneerde oud-vorst Albert heeft een kleinigheidje gevonden waardoor hij de BTW van zijn wagen kan terugvorderen.  Hij rijdt met een CD-nummerplaat*, normaal gezien bestemd voor de diplomatieke dienst, uitgereikt door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het was te verwachten dat Elio en co. hem op de een of andere manier zouden tegemoet komen om zijn fin de carrière op een waardige wijze op te fleuren.

Zijn keuzewagen van het merk Mercedes heeft ook een koninklijke prijs.  Dat begint bij een € 45.000 zonder accessoires.  De BTW zal dan gauw over € 10.000 bedragen.  Niet in de staatskas, maar ‘in the pocket’ van Albert.  En dan zijn er nog enkele praktische voordelen aan verbonden. Zo kan hij overal (fout)parkeren zonder dat er een boete aan vasthangt of met een koninklijke snelheid door de omringende landen zoeven zonder dat de politie hem hiervoor een pv aan zijn broek smeert.

* Klik hier voor filmke met beelden van de auto.

En dan heeft hij gelukkig ook nog zijn bijverdienste:

Albert moet bijklussen

Studio Rony

https://www.golfbrekers.be/coburger-nieuws-18/comment-page-1/

https://www.golfbrekers.be/coburger-nieuws-12/

https://www.golfbrekers.be/coburger-nieuws-9/

 

2 gedachten over “Coburger nieuws

  1. Hoe zit het met de “benzinepomp” in het kasteel van Laken waar men taksvrij kan tanken???

Reacties zijn gesloten.