Coburger nieuws

omgekeerde kroonDe Coburgers komen echt wel van een andere planeet.  Senior Albert die een tankkaart wil voor zijn boot, Astrid, die het over haar eerste keer heeft, de Lorre die een kind vergeet en Flup de Taaie, die met een gangster op stap gaat.  Ontroerend, net  kleuters in grotemensenland.

Volgens het Nieuwsblad heeft vorig jaar een voortvluchtige heroïnesmokkelaar  deelgenomen aan de handelsmissie van de toenmalige erfgenaam van de koninklijke troon der belgen.

Gurhan Bicici (34) was lid van de beruchte ‘Bende van 700 miljoen’, maar gaat tegenwoordig door het leven als CEO van de Turkse import/exportfirma GP Group. Nog steeds volgens het Nieuwsblad werd  Bicici in 2009 veroordeeld tot vier jaar gevangenis.

Bicici staat er op bladzijde 116 vermeld als CEO van GP Group, een importbedrijf dat zich specialiseert in het invoeren van onder meer belgische bieren in Turkije. De brochure prijst Bicici de hemel in als een bedrijfsleider, die lang in België gewoond heeft, vloeiend vier talen spreekt (Turks, Nederlands, Frans en Engels) en die beschikt over een ‘enorm zakelijk en politieke netwerk’ in Turkije.

Gurhan Bicici heeft hier inderdaad lang gewoond. En hij heeft een reputatie om U tegen te zeggen: niet als zakenman, wel als crimineel.  In 2003 werd hij als 23-jarige veroordeeld wegens huisjesmelkerij en mensenhandel. In zijn huizen in de Gentse Sleepstraat betaalden tientallen illegalen tot 100 euro per week voor de huur van een matras.

Angela Merkel, Hollande, Di Rupo,  e.a. vooraanstaande Europese leiders kunnen zonder enig probleem door de NSA afgeluisterd worden, maar hier kan de Staatsveiligheid een crimineel niet buiten de entourage van de kroonprins houden.

Als het om het om Vlaams-nationalisten gaat, dan scheelt het niet veel of de repressie kan herbeginnen.  Een zangeresje wordt geweerd van het Songfestival, M-R Morel mocht tijdens een handelsmissie naar China, waar ze de rolstoel van haar vader duwde, niet in de buurt van de Flup komen… maar een veroordeelde crimineel kan zonder meer deel uitmaken van de illustere entourage van de taaie prins.

Het zou grappig zijn moest heel dat operettengezelschap niet zoveel geld kosten.Kostprijs van de koninklijke familie, monarchie, filip en mathilde, albert en paola, fabiola, laurent, astrid

Bron: alle Vlaamse media

3 gedachten over “Coburger nieuws

  1. Als ik zie wat ze maar verdienen, vind ik het maar normaal dat die sukkelaars zo snel mogelijk opslag krijgen, vooral onze zo dierbare koning op rust kan toch onmogelijk toekomen met deze aalmoes, hij die gans zijn leven ten dienst te heeft gesteld voor het vaderland en zijn officiële kinderen mogen toch ook iets meer ontvangen. We leven toch in een welvaartstaat

    • Roger Catrysse het zijn wel € en geen belgische franken hé dat het konings huis verdiend. we zullen wij wel belastingen betalen voor de inkomsten van het koningshuis en de ministers

Reacties zijn gesloten.