2 gedachten over ““Ik denk dat het iets Nederlands is…”

 1. Bij het bekijken van deze video, heb ik dit toch ook als “zeer belangrijk” genoteerd.
  Want er is meer dan de zwarte piet doorspelen… (Let ook op de gebarentaal.)
  4:27 – Zeker, shit van de “soenna (die) zegt om op straat te gaan schreeuwen en weet ik zowat, om dingen kapot te maken, als je ervaring bent, als je mensen onrecht gaat aandoen, die lui, die tegen jou doet, die 100% voort, komt voortst uit koran en soenna, ge zijt moslim of niet, weet je, ge zijt moslim en hebt Allah nodig, ge kunt kennis hebben, alles, als je geen toepassing geeft bij leven, ben je een “pakezel”. Je draagt zoveel mee en je doet er niets mee! Weet je dat!
  Laat de betekenis van deze woorden eens goed bij u doordringen! Dit is een stukje indoctrinatie dat iets zegt over de brave toekijkende moslim aan de zijlijn! De pakezel.
  En wat zegt de soenna o.a.:
  Moslim :: Boek 1: Hadith 33
  Het is overgeleverd op gezag van Abdullah b. ‘Umar dat de Boodschapper van Allah zei: Het is mij bevolen om tegen mensen te vechten totdat ze getuigen dat er geen god is dan Allah, dat Mohammed de boodschapper van Allah is, en ze bidden en Zakat betalen en als ze het doen, hun bloed en bezittingen zijn namens mij gegarandeerde bescherming, behalve wanneer dit door de wet wordt gerechtvaardigd, en hun zaken berusten bij Allah.
  Dit is een “open oorlogsverklaring“ aan Europa en Wereld vanwege de stichter van de Islam aan iedereen die geen moslim is.
  Wat de mensen hier niet weten is: dat de Koran ook “hun” leven bepaald, want de Koran is ook voor hun belangrijk, ook al willen ze daar niets mee te maken hebben. Ze hebben er mee te maken, alleen maar door de immigratie die doorgaat op hun kosten… ook U!
  En wat zegt de koran 2:190
  Men vecht niet om te leven – Men leeft om te vechten.
  Van intolerantie gesproken!
  Deze avond een oproep op de media om Iran zo spoedig mogelijk te verlaten.
  Waarom? INTOLLERANTIE!!!

Reacties zijn gesloten.