Brusselprobleem

Gisteren meende Sammy Mahdi, CD&V-voorzitter, Tom Van Grieken, voorzitter Vlaams Belang, te moeten terechtwijzen in de 7de Dag. Hij vond dat Toms uitlating over de extreme vreugde-uitingen der Marokkanen in Brussel vèr over de schreef gingen. Met name het woord “Marokkanenprobleem” zou stigmatiserend, opruiend en hautain klinken. Sammy vond dat we het in de toekomst over een “Brusselprobleem” moeten hebben.

Hoe we het moeten noemen als dit “Brusselprobleem” zich afspeelt in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag… heeft hij niet toegelicht.

7 gedachten over “Brusselprobleem

 1. In Brussel is het “Brusselprobleem” is zo veelzijdig dat we moeten differentiëren om het te kunnen duiden. Met name het woord “Marokkanenprobleem” maakt het voor iedereen helder en duidelijk en daar moeten we niet flauw over doen.

 2. “Marokkanenprobleem”
  Zonder vader, zonder ontzag.
  ‘Negentig procent van de jongeren die ik voor mij zie, groeit op zonder vaderfiguur. Zonder gezag van de vader leren ze ook geen ontzag te hebben voor de overheid. Die jongeren verglijden richting chaos en wetteloosheid. Ze groeien uit tot ‘grenzeloze’ jongeren. Als noch het gezin, noch de overheid sturing en gezag kan bieden, zoeken ze die in bendes.’
  Brussels jeugdrechter Jean Limpens in Het Nieuwsblad, 16 augustus 2020

 3. Niemand durft het blijkbaar aan om waarheid te zeggen.
  In eerste instantie breng ik mijn reacties in herinnering :
  https://www.golfbrekers.be/winnen-of-verliezen-maakt-niet-uit/comment-page-1/#comment-45730
  https://www.golfbrekers.be/help-de-marokkanen-vieren-feest/comment-page-1/#comment-45733

  Het gaat hier in de eerste plaats om straatterreur, met behulp van het autochtone en allochtone schuim van de straat, georganiseerd door Vivaldi, een communistische en logemaffia bende. Deze knokploegen terroriseren de bevolking, en vooral de politieke vijanden en boodschappers met de gevaarlijke waarheden. Zie de terreur bij de voorstelling van het boek van de Flup. Of denkt men nu werkelijk dat dit allemaal spontaan is ???

  Deze terreur, zoals ten andere ook in andere landen van de EUSSR, is er opgericht om onze beschaving te vernietigen, en plaats te maken voor een nieuwe soort, cfr. het Coudenhove Kalergi plan.
  Zolang men het niet aandurft dit laatste plan te vernoemen, en vooral wie er achter schuil gaat, werkt men, zelfs passief, mee aan de ondergang van het Westen.
  Men dient zich dan ook geen illusies te maken, diegenen die dromen van een “harmonieuze multiculturele maatschappij “… zullen wakker worden in een multikrimineel bloedbad. Kijk naar elders en naar het verleden. En dit alles dan met behulp van schurftige verraders, verkozen door een laf kruiperig klootjesvolk, dat zich gedraagt als de adepten van het gebroken geweer uit de jaren 30 van vorige eeuw.

  Wat die jeugdrechter daar uit zijn nek kletst, is flauwe zever. Ofwel kent hij er niets van, ofwel liegt hij !! Dit crapuul is juist wat het regime en de samenzweerders nodig hebben. Als men er werkelijk iets zou willen aandoen, dan stuurt men dit soort terug naar hun land van oorsprong, en draait men de geldkranen toe van de rest van de clan.
  Het gaat bij de aanpak van deze terreur dan ook niet ook niet om niet kunnen, maar om niet willen. Wanneer gaat men in Vlaamse en rechtse middens eindelijk een klare duidelijke taal spreken, in plaats van de kool en de geit te sparen, om de “sneeuwvlokjes” (=gevaarlijke idioten) niet op de pik te trappen.

 4. Beste,
  Die jeugdtrechter kletst absoluut niet uit zijn nek, maar duidt op een opvoedingsprobleem dat eigen is aan de islam door vaders die zich blijkbaar niets of weinig bezighouden met de opvoeding van hun kinderen en die taak overlaten aan de vrouw. De vrouw die, aan de jongere “iets meer te zeggen heeft” als hij begint te puberen. Zij is als vrouw de “mindere”. Aangetrokken door zijn leeftijdsgenoten zoekt hij zijn heil op straat met de gevolgen die we kennen en meemaken. Dat is de opvoedingsregel in de islam.

 5. Marnix,
  Wat die jeugdrechter verklaart is de officiële en dan ook de linkse verklaring, in feite een sprookje, voor dat fenomeen, en dit om de ware aard van het beest niet te moeten benoemen. Het staat U vrij deze te geloven.

  Wat men daar ziet is gewoon het gedrag van de overwinnaar in het bezette gebied, cfr. het motto : Wij zijn hier baas, en wij stellen hier de wet, aangemoedigd door communistische en logemaffia collaborateurs en verraders, die de islam en bij uitbreiding alle bruikbare vreemdelingen, inzetten als wapen tegen onze maatschappij, die moet vernietigd worden. Het gerecht speelt hier dan ook een cruciale rol bij deze aanval op onze beschaving.

  Laat U ook niet misleiden door de “ouderen” die nu op straat (moeten) komen om die “jongeren” tegen te houden. Zij en hun opdrachtgevers zijn niet bezig met deze straatterreur als dusdanig maar wel met het beperken van de negatieve publiciteit en schade voor de “multiculturele mesthoop”.. en vooral om te voorkomen dat het Vlaams Belang er stemmen mee zou kunnen bij winnen. Dit laatste is de nachtmerrie voor de rot corrupte Vivaldi bende, en niet de door hun georganiseerde straatterreur waar alles wat uiterst links is, zoals gewoonlijk ook bij betrokken is. Laat U ook niet misleiden door al diegenen die thuis blijven en zwijgen, zij wachten gewoon het “uur van de waarheid” af, en dan zullen hun maskers ook afvallen. Ken de vijand en vooral de ware aard van de islam.

  Verwacht U dan ook aan één of andere “false flag” om alles van Vlaams en rechts gezind is, aan te vallen en om alzo de aandacht af te leiden van de voormelde straatterreur. Zie bv. recent in Duitsland, waar een poging tot staatsgreep (lol) door een 25 man, Reichsburgers, werd verijdeld die het parlement gingen bestormen. Dit dan om de aandacht af te leiden van de linkse straatterreur, en de gruwelijke misdaden gepleegd door “geïmporteerde”. ( misdaden en terreur die door het DDR regime worden doodgezwegen).

  En nog dit : Ben bijna 40 jaar actief geweest in Brussel in de goot, en weet dan ook wat er zich afspeelt, niet alleen voor maar ook achter de schermen, en er is dan ook niemand die het mij moet komen vertellen …in de zin van : je begrijpt het niet …. ik heb het gezien & begrepen en ook lichamelijk ervaren.

  Een verwijzing naar de bijbel :
  ” Zalig zijn de armen van geest, zij zullen God zien, maar velen veel vlugger dan verwacht”. Dit “sans rancune”.

  • Beste, Wat die jeugdrechter zegt, en ik hier aangeef, is een “duiding” op de “pedagogische fout” die eigen is aan de islam. 25 jaar geleden was ik ook al tot die conclusie gekomen. U hebt het in uw schrijven over de “gevolgen of het resultaat” van die foute opvoeding en het misbruik ervan door derden. En daarin geef ik volkomen in gelijk. Maar verwar “oorzaak en gevolg” niet met elkaar.

Reacties zijn gesloten.