IJzerwake 2017

Sample imageVoor wie er niet bij kon zijn, plaatsen wij drie video’s: een volledig verslag en apart – mocht u slechts de toespraken willen horen, de redes van voorzitter Wim De Wit en van de steeds eloquente gastspreker Jan Van Malderen.  Onderaan vindt u via de bruggetjes de verslaggeving in de media.  Anna heeft nodeloos gezocht naar een artikel in de GVA.  Dank hiervoor.  Niet dat we iets verwachtten.

HLN  –   Doorbraak  –   Knack     –  VRT

2 gedachten over “IJzerwake 2017

  1. Niet dat het ons zo verwondert, maar in de volledige Vlaamse pers was geen woord te vinden over de IJzerwake. Wat bv. Jan van Malderen gezegd heeft, was meer dan duidelijk waar het werkelijk om gaat.

    Terwijl de IJzerwake nog steeds vasthoudt aan de idealen van de Frontbeweging : Nooit meer oorlog – godsvrede – zelfbestuur, blonk weldenkend Vlaanderen uit in afwezigheid. De grooten Leider De Wever, moest dringend gaan joggen in Heist O/d Berg. De N-VA mag gerust van boycot van de IJzerwake beschuldigd worden.
    Dit is geen Vlaams-nationale partij meer, maar een neo-liberale kliek!

    Er zit voor ons niets anders op, om in de onmiddellijke toekomst tot een opzegging van elke steun aan de “Vlaamse” pers op te roepen. Een Pravda en een Izvestia hebben we hier niet nodig. We zullen de methodes van de “Samizdat”, de ondergrondse pers (in de USSR) moeten gebruiken in de strijd tegen de dictatuur van de nomenclatura (alle grote Vlaamse partijen en Groen).

    • Toch wel, zij het een voorgekauwd bericht – gekopieerd en geplakt – zie bruggetjes onderaan.

Reacties zijn gesloten.