Iemand wakker bij de NAVO?

Gewaardeerde NAVO-partner Turkije wil Russische land-luchtafweer-raketten kopen… op krediet.  Zo meldt de baas van het Russische Rostet State Corporation, Sergey Chemezov.  Er werd nog geen beslissing genomen, want de kredietaanvraag moet eerst beoordeeld worden door het Ministerie van Financiën.

Turkije is niet de eerste buitenlandse koper.  Ook China was klant in de lente 2015 met een bestelling ter waarde van 3 miljard dollar.  En Indië vulde in oktober 2016 ook een bestelbon in.
Merkwaardig is wel dat een NAVO-lid wapens koopt bij de doodgeverfde vijand waarvan verondersteld wordt dat ze ingezet zullen worden tegen de leverancier.

Pravda

8 gedachten over “Iemand wakker bij de NAVO?

 1. Rutte zegt sorry tegen Turkije om vastzetten consul .
  De Turkse premier Binali Yildirim heeft laten weten dat premier Mark Rutte zijn excuses heeft aangeboden wegens het vastzetten van de Turkse zaakgelastigde en de Turkse consul-generaal, zaterdagavond in Rotterdam.

  Yildirim gaf dat rechtstreeks aan tijdens een tv-interview, uitgezonden door meerdere Turkse tv-zenders. “De premier heeft [mondeling] zijn excuses aangeboden tijdens ons telefoongesprek. Hij gaf aan dat het vastzetten van onze plaatsvervangend ambassadeur en consul-generaal per ongeluk is gebeurd”, vertelde de Turkse premier.

  Yildirim gaf dat antwoord op de vraag van de tv-presentator waarom Turkije Nederland niet voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag sleept maar er een zaak van maakt bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.
  Bron: http://turksemedia.nl/rutte-zegt-sorry-turkije-om-vastzetten-consul/

  • De hele Turkenrellen in Nederland zijn gewoon in scene gezet, net zoals de Turkse staatsgreep. Rutte moest een handje geholpen worden om aan de macht te blijven. De 2 “voorvallen” vertonen veel gelijkenissen met de brand van de reichstag die aangestoken werd door de nazi’s zelf.

   • @ Walter,

    die laatste opmerking is nieuw. De kranten vergaten het te blokletteren op de eerste pagina dus vraag ik jou naar bewijzen.

   • Walter, het is intussen door een onverdachte historicus en in een boek bewezen dat het wel degelijk de communisten met Van der Lubbe waren welke de Reichstagbrand organiseerden. Het waren dus niet die verfoeide nazi’s! Het betreft hier nl. leugenpers avant la lettre.

    • @ Eddy,

     misschien vergissen we ons beiden. Erdogan kwam erachter dat alle Nederlanders fascisten en nazi’s zijn en vermits Van der Lubbe een Nederlander was…

    • @ Eddy,
     “Het betreft hier nl. leugenpers avant la lettre.”
     Nee Eddy, het betreft hier geslaagde hersenspoeling!

Reacties zijn gesloten.