“Hou me tegen…”

NVA HelpiePeter Der Over frist ‘even’ zijn voormalige Vlaamse VVB-discours op met de stelling dat – mochten de N-VA en het Vlaams Belang samen de meerderheid halen – de Vlaamse onafhankelijkheid zal geëist worden. 

Even.  Heel even.  En zwakt meteen af: “met eender welke partij, zelfs met de PS”. 

Om de week mag een N-VAer bijna staatsgevaarlijke klap verkopen… quasi onmiddellijk gevolgd door een rechtzetting van het Opperkommando dat het slechts om te zwanzen was.

Zomaar de ‘onafhankelijkheid eisen’, dat kan niet,  Ook al is er een meerderheid.  Want de N-VA wil – ondanks het eerste punt van hun programma – “over conferederalisme onderhandelen”.  Juist.  We hadden niets anders verwacht. En het resultaat kennen we ook.

Verneem niets nieuws bij: N-VA en VB samen voor onafhankelijkheid?

Wie zin heeft kan hier het debat ‘De Staat van het Land’ tussen Peter Der Over en Barbara Pas herbekijken:

6 gedachten over ““Hou me tegen…”

  1. Toen ik het bericht op twitter las heb ik onmiddellijk gereageerd met “dat geloof ik niet”. Indien het Peter Derover en N-VA ernst moest zijn moeten ze maar eerst het cordon sanitair openlijk veroordelen en doorbreken. Laat ons niet vergeten dat in het verleden Vlaams Belang meermaals de hand reikte aan N-VA, maar die werd iedere keer prompt afgewezen. Zoals ik al jaren beweer, en blijf beweren “Jambon is de sterke man en strateeg bij N-VA, BDW is de goedgebekte handpop.” Jambon was en is de grootste voorstander van het cordon. Zo lang hij zijn mening daar niet over herziet zal er van samenwerking niet veel in huis komen. Let wel, ik ben niet tegen een samenwerking. Zelfs Gerolf Annemans en Tom Van Grieken waren gematigd positief op twitter. Maar 1 zwaluw maakt de lente niet.

  2. Kent er iemand een middel om je van de uitgebraakte melkpap van De Roover te zuiveren?

  3. Er is een term in het bedrijfsleven waarvan meestal de afkorting wordt gebruikt: No Value Added (geen meerwaarde), NVA dus.

  4. Stel, ik zeg duidelijk stel dat de nv-allochtonen dat ernstig zouden menen en dus deze regering asap lieten ontploffen dan zouden ze samen met het Vlaams Belang met glans winnen en zou de Onafhankelijke Secculiere Republiek Vlaanderen een kwestie van weken zijn maar nogmaals zeg ik luid en duidelijk “STEL” want de nv-allochtonen is een verzameling lafaards en volksbedriegers.
    Mijn stem gaat sowieso naar het Vlaams Belang omdat ik bezorgd ben over de toekomst van mijn (onze) kinderen en kleinkinderen. In deze corrupte schrapende parasiterende wereld is er geen toekomst, om een toekomt, veilige toekomstte bekomen moeten we vandaag nog starten met het verwijderen van die massa levensgevaarlijke importbarbaren en moeten we die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam totaal verbieden en verbannen op Vlaams grondgebied.
    Conclusie: stem allen voor het Vlaams Belang en ons Vlaanderen zal bloeien en een toekomst geven.

Reacties zijn gesloten.