4 gedachten over “Hopelijk herinneren de Nederlanders zich dit vandaag in het stemhokje…

 1. Inderdaad hopelijk herinneren de Nederlanders zich Pim nog, een vooral zijn boodschap. Maar zoals we al lang weten zijn kiezers kort van geheugen. Momenteel ben ik KWAAD van Joost Niemöller aan het lezen. Je zou denken dat in Nederland de problemen nog groter zijn dan bij ons. Maar dat is gezichtsbedrog. Wie heeft er in het apenland het lef 31 boze burgers te interviewen en dit te boek te stellen??? Ik “vermoed” dat we snel tot de zelfde conclusie zouden komen. Ook Pim zegt het hier, “het is een probleem in heel Europa”. Ik durf zelfs nog verder gaan. Islam is HET probleem in gans de westerse wereld.

 2. Ik weet niet of iemand onder jullie Greet De Wachter kent. Greet, die met hart en ziel aan het VB hing en een militante was van het eerste uur. Greet is plotseling overleden.
  Ze zal dus geen folders meer posten, niet meer opstappen in een manifestatie tegen dit of geen, geen mensen meer overtuigen en haar mannetje niet meer staan.
  Greet is thuisgekomen en ik ben ervan overtuigd dat ze hierboven met open armen ontvangen is.
  Spijtig dat het VB blog Antwerpen tot nu toe geen artikeltje aan haar gewijd heeft. Maar ja, ze zat dus ook niet in Kamer of Senaat. Ze was gewoon een militante.

  • Tja, Anna. Was ook behoorlijk geschrokken toen ik het hoorde. Paul plaatste deze treffende boodschap op facebook:

   Greetje waer bestu bleven
   Mi lanct na di gheselle mijn
   Du coors die doot du liets mi tleven
   Nu bestu in den troon verheven
   Claerre dan der zonnen scijn
   Alle vruecht es di ghegheven
   Nog zo vol plannen , ontnomen door de plotse dood. ‘s Morgens spraken wij nog af om te verhuizen , je had immers al onmiddellijk afscheid genomen van de Lange Leemstraat en keek uit naar je nieuwe woonst in Deurne. De sleutel kon je dinsdag afhalen. Helaas oordeelde Magere Hein anders.
   Doe zoals op aarde , zet het Walhalla op stelten , zing en dans met Odin.
   Greet De Wachter veel te jong heengegaan
   jouw vriendschap zal blijven bestaan
   Je beste vriend,
   Paul Demeyere

 3. De MSM, evenals de redactie van de neutrale media Elsevier, zijn bezig met het demoniseren van rechts. Als men de reactie ziet voor de EU zou men denken dat deze media een boost van financiële middelen hebben gekregen om de EU-lijfeigenen bij te staan

Reacties zijn gesloten.