Geen nieuw politiecommissariaat in Rinkeby, Stockholm…

… omdat geen enkel bouwbedrijf eraan durft te beginnen

No new police station in Rinkeby - no one dares build it

Het oude politiegebouw in Rinkeby (koosnaampje “Little Mogadishu”), een district van Stockholm, met een verrijkt bevolkingsaandeel van 90%, werd in de lente van 2014 gesloten; een jaar later werd een beslist een nieuw gebouw neer te zetten voor de 240 agenten.  Het nieuwe politiecommissariaat had deze zomer moeten geopend worden, maar dat zal niet lukken meldt Swedish Television. Er werd zelfs geen enkele offerte binnen gebracht.  De bouwbedrijven hebben gewoon teveel schrik voor “immigratie-gerelateerd” geweld in Rinkeby.

3 gedachten over “Geen nieuw politiecommissariaat in Rinkeby, Stockholm…

  1. Als ondernemer moet je vandaag al serieus wat rekening houden met allochtonen. Ofwel gaat het om hun klederdracht, 5x per dag bidden, afwezig wegens ziekte, verlengde verlof in het “thuisland” of ramadan. Als je dan al eens een gebouw zou kunnen neerzetten zie je daar ook maar van af, want vanwege schrik voor de veiligheid van je personeel en of je materiaal. We hebben het ver gebracht dankzij de linkse immigranten lobby. 🙁

  2. En ja hoor,reeds een tiental jaren illegaal in het land.Snappen de pamperpolitici nu niet dat de gewone burgers dit KOTSBEU worden???
    En dan komt er een of andere journalist van de radio ons vertellen dat na de aanslagen in brusselabia de moslimjongeren zich geviseerd voelen!!!
    Nog een jaar verder en de MOSLIMaanslagen worden toegeschreven aan die racistische Vlamingen,onbegrijpelijk wat de pocomedia zich hier allemaal veroorlooft,denken die nu werkelijk dat de burgers dit gaan blijven slikken??
    http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3104714/2017/03/14/15-jarige-pleegt-dag-na-vrijlating-opnieuw-diefstal-met-geweld-in-Anderlecht.dhtml

Reacties zijn gesloten.