Hogere versnelling…de vraag is voor wat

In 't verzet frontex ferryFrontex krijgt hulp van de NAVO. Minister Vandeput stond in het middagjournaal te blinken.  Trots op de goede boodschap:

‘Het is niet de bedoeling dat de boten van migranten worden teruggeduwd.’

De NAVO heeft besloten om marineschepen in te zetten in de strijd tegen mensensmokkelaars tussen Turkije en Griekenland. De ministers van Defensie hebben daar donderdag hun fiat aangegeven.  Lees verder…

Wat is dan wel de bedoeling?  Jacht maken op ‘mensensmokkelaars’, met een geweer op een mug schieten?  Moeten we er iets anders achter zoeken?  Merkel gaf tijdens haar verblijf in Ankara na gesprekken met haar Turkse collega Ahmet Davutoglu te kennen dat bij de volgende vergadering der defensieministers der NAVO-landen diende onderzocht te worden “in hoever de NAVO behulpzaam kan zijn bij de bewaking van de situatie op zee en de werkzaamheden van Frontex en de Turkse kustwacht terzijde kan staan”.  

Dient de  illegale massa immigratie naar Europa slechts als alibi voor Merkels NAVO plannen?  Gaat het niet eerder om een nieuwe provocatie aan het adres van Rusland, die de legitieme regering van de Syrische president Assad met bombardementen tegen de terroristen ondersteunt?  Dankzij de Russische hulp slaagde het Syrische leger erin vooruitgang te boeken rond Aleppo.  Een nachtmerrie voor de VSA en hun EU-vazallen.  Zo verweet Merkel Rusland met de luchtaanvallen een nieuwe vluchtelingenstroom op gang te brengen.

Veel duidt erop dat een NAVO-actie in de Egeïsche Zee een voorspel is voor het ingrijpen  in de Syrische burgeroorlog opdat het Syrische leger en de Russische invloed  afgeblokt wordt.  Laten we niet vergeten dat de Amerikaanse defensieminister Ashton Carter al in oktober verklaarde dat de VSA bereid zijn tot ‘een directe actie op de grond’.  En vice-president Joe Biden gaf tijdens zijn januari-bezoek in Istanboel  te kennen dat de VSA gereed staan voor een ‘militaire oplossing’ mochten de Syrië-vredesonderhandelingen in Genève mislukken.

Wie gelooft die mensen nog?

FT

 

2 gedachten over “Hogere versnelling…de vraag is voor wat

 1. quote: “in hoever de NAVO behulpzaam kan zijn bij de bewaking van de situatie op zee en de werkzaamheden van Frontex en de Turkse kustwacht terzijde kan staan”.
  vrij vertaald in de taal van janmetdepet:
  de NAVO zal Frontex en de Turkse Kustwacht helpen om nog meer asielzoekers van Turkije naar Europa te brengen.

  En al onze verraders grote madammen en meneren, die ‘in onze naam spreken’ zullen luid applaudisseren en krijsen Wir haben das geschafft.

  Mijn maag keert als ik ze bezig zie en hoor.

 2. Dat er meer schuil gaat achter deze NATO hulp blijkt uit het volgende :
  http://www.epochtimes.de/politik/europa/viktor-orban-deutsch-tuerkischer-geheimpakt-zur-umsiedlung-hunderttausender-fluechtlinge-nach-europa-a1306062.html
  met citaat :
  “Eine der wichtigsten Aufgaben der kommenden Zeit ist es, den deutsch-türkischen Pakt abzuwenden,” sagte der ungarische Ministerpräsident Viktor Orban nach Angaben der regierungsnahen Zeitung “Magyar Idök” auf der Fraktionsklausur seiner Regierungspartei Fidesz (Bund Junger Demokraten).
  Mit dieser Aussage bezog sicher Orban auf einen angeblichen “deutsch-türkischen Geheimpakt” im Umgang mit den Flüchtlingen aus Syrien.
  Es würden bald bis zu einer halben Million Flüchtlinge aus der Türkei geholt und “zwangsweise über die EU-Mitgliedsstaaten verteilt”, so der ungarische Premier. Er meinte auch, dass der “beispiellose Migrantenstrom” ohnehin nicht aufgehalten werden könne, und diese “ganze Belagerung” durch die Flüchtlinge “Europa noch jahrelang belasten” werde.”(=einde citaat).
  We zien hier opnieuw IM Erika in volle actie in dienst van de samenzweerders tegen Europa.
  Het is nu meer dan duidelijk dat het hier gaat om een “georganiseerde invasie”, en dus niet om louter toevallige gebeurtenis.
  De saboteurs van onze westerse beschaving kloppen dan ook “overuren”..!!!

Reacties zijn gesloten.