Hippocrates eed leidt tot ophanging

El Arabiya maakt bekend dat een vrouwelijke tandarts, waarvan de identiteit bekend is met slechts de initialen RZS, werd opgehangen in Syrië door de terroristen van ISIS omdat zij weigerde uitsluitend vrouwen te behandelen.

http://apocalisselaica.net/en/focus/fanatismo-assurdita-e-deliri/siria-dentista-donna-uccisa-da-isis-perche-curava-gli-uomini

 

3 gedachten over “Hippocrates eed leidt tot ophanging

  1. Ik hoop dat al die IS-issers scheel lopen van de tandpijn en er niemand is om hun verdomd gebit te verzorgen. Ik hoop verder , dat hun zielig eergevoel vernederende hoogtepunten zal kennen als zij ooit worden opgenomen in een hospitaal en een “verpleegstertje” een pan onder hun kont schuift als ze moeten…..of dat hun achterste en voorste wordt gewassen door een “verpleegstertje”.

    • Dat mag niet René, dat kan niet. Als ze dat toelaten, moeten ze het ‘verpleegstertje’ nadien vermoorden. Kwestie van eer, he.

  2. Hier zien we terug de barbaarse houding van de islam, de godsdienst van de vrede en dat onze linkse broeders? dat nog altijd verdedigen Niet te geloven

Reacties zijn gesloten.