EU heeft nieuw symbool

“De Stem van Europa”

Da’s de mens Conchita Wurst (m/v/andere…) die op uitnodiging van een aantal EU-praatbarakkers op 8 oktober het beste van zichzelf (…euh) mag komen geven op de esplanade van het Europees Parlement.

De “vrouw met de baard” komt op uitnodiging van Europarlementsleden uit vijf verschillende politieke families naar Brussel. “Het optreden staat in het teken van respect en tolerantie en de strijd tegen discriminatie.”

De Telegraaf –

Rappler

Hier volgt onze bescheiden bijdrage als uiting van onze onpeilbare intolerantie en strijd tegen hersenverweking.  Kan iemand ons verklappen wie dat behaard podiumstandje gaat  betalen?  Eens raden…

FT

 

 

4 gedachten over “EU heeft nieuw symbool

  1. Erg vervelend voor moslims , wat moeten ze daar mee aanvangen ? Daar zal niets over staan in hunnen Koran. Enerzijds heeft , Zij , Hij , een baard , naar het voorbeeld van ” den groote Profeet ” Anderzijds is zij feitelijk een vrouw en zingen doet ze ook nog . IS zal vlug een oplossing vinden ! Maar voor de waakzame , hoog invloedrijke geestelijke leider , het zoveelste modern probleem ! dat zich stelt

  2. In het politiek en ethisch correcte denken van zelfbenoemde profeten worden perversiteiten hier hoe langer hoe meer tot norm verheven, verdedigd en bewonderd.
    Wat is de volgende stap?

    • Abnormaal zegeviert, normaal wordt een misschien toch nog getolereerde uitzondering….. Dat is juist voor het einde van de beschaving.

    • De filosoof waarnaar u, naar ik aanneem uw pseudoniem ontleendt, schreef het volgende ‘als de kwantiteit de kwaliteit van een gezelschap zou kunnen vervangen, dan zou het beslist de moeite waard zijn om in de grote wereld te verkeren ; maar helaas leveren honderd idioten op een hoop nog niet één verstandig mens op’.

Reacties zijn gesloten.