Het zelfmoordverdrag (+)

Afbeeldingsresultaat voor zelfmoordEr wordt nu quasi dagelijks geschreven, getwijfeld, geraadseld, voorspeld, geopperd over welke landen al dan niet het zelfmoordverdrag  van de VN zullen tekenen.

Francken deed na zijn uitstapje met Jambon in Marrakesh er eerder lacherig over.  “Het gaat toch maar om wensdromerij, het is niet bindend, we zullen er geen last van hebben, we doen toch ons goesting… ”

Oh ja?

Als het pact niet bindend is, hoe komt het dan dat in het document meer dan 80 keer de woorden voorkomen: “wij verplichten ons”? Daar komt nog bij dat een niet bindend document geen handtekening nodig heeft.  En toch moeten zoveel mogelijk landen dit zelfmoordverdrag ondertekenen.  Wie tekent verplicht zich de voorwaarden die in het verdrag opgetekend zijn uit te voeren.  Weg zelfbeslissingsrecht, weg soevereiniteit.

Wat dacht u van deze zgz. “niet bindende” verdragsregels:

– Migranten hebben geen duidelijke vluchtreden meer nodig. Zeggen dat ze in een slechte situatie zitten is voldoende.

– Illegale migratie wordt door het pact tot legale migratie gemaakt, wat inhoudt dat iedereen gewoon zelf kan beslissen waar hij of zij heen zal gaan. Dat kan er toe leiden dat in de komende jaren tussen de 100 en 300 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa kunnen komen.

– Migranten die Europa bereiken hebben het recht op identiteitspapieren en krijgen toegang tot de sociale stelsels. Financieel gezien zal dit een ramp worden, waarvan we nu al voorbeelden in Zweden en Denemarken kunnen zien. Verder krijgt men ook recht op huisvesting en gezondheidszorg. Moeten we er tekening bij maken?

– Het pact geeft ook aan dat er hard opgetreden gaat worden tegen iedereen die het document en de implicaties durft te bekritiseren. Merkel is hier in Duitsland al mee bezig. Dit betekent dat door het pact de vrijheid van meningsuiting nog meer aan banden zal gelegd worden.  Je zou voorwaar heimwee hebben naar het Sovjettijdperk.

– De meeste nieuwkomers zullen armoemigranten zijn zonder scholing, onproductief in onze maatschappij.  Bovendien zal een groot aantal moslim zijn, waardoor de islamisering van Europa binnen één generatie een feit is.

Europa zal nooit meer hetzelfde zijn.

Volgens de huidige stand van zaken met de tekst van het zelfmoordverdrag in een niet aangepaste vorm hebben onderstaande landen te kennen gegeven zo hun twijfels te hebben, resp. het pact niet te zullen ondertekenen, of eventueel toch na aanpassing van de tekst.

Oostenrijk
Polen
Hongarije
Tsjechië
Griekenland
Kroatië
Denemarken
Italië
Noorwegen
Israël
Australië
VSA
China
Japan
Korea
Canada

Het land b is samen met Duitsland ervan overtuigd dat we gerust onszelf mogen moeten wegcijferen ten voordele van miljoenen armoezaaiers.

Mijn land zal in december het globaal migratiepact tekenen in Marrakesh”, verzekerde Michel, “we zullen tonen dat we het vertrouwen waard zijn”.  Francken en zijn N-VA zitten in nauwe schoentjes – hij is immers al de intentieverklaring gaan tekenen.  We schreven het op 5 oktober: het is geen toeval dat het land b een zitje in de VN-Veiligheidsraad toegeschoven kreeg… we zijn immers “te vertrouwen”.

+ We vernamen net dat er binnen de regering “een perceptieprobleem” opgedoken is.  Experten gaan de tekst, die naar verluidt onherroepelijk is, nog eens bestuderen.  De N-VA zou nooit enig voorbehoud te kennen gegeven hebben.  (…)

In Merkelland heeft men nog niet genoeg vakkrachten.  Het zal dan ook het zelfmoord-verdrag met heel veel masochistisch plezier ondertekenen.

Het gezond verstand keert bij enkele landen terug, maar nog lang niet overal

Gefundenes Fressen voor Filip Dewinter in het parlement:

“Niets aan de hand?”  Lees wat V &W erover denken.

Juncker is razend dat de EU-lidstaten een eigen mening durven hebben:.

 

Eén gedachte over “Het zelfmoordverdrag (+)

  1. Onze kinderen en kleinkinderen gaan ons ten kwade nemen dat wij hun toekomst hebben verkwanseld en de sociale zekerheid op de vuilhoop hebben gesmeten. Ondertekening van deze verbindende overeenkomst is een misdaad tegen de mensheid.

Reacties zijn gesloten.