Het nieuwe fascisme keerde in een anti-fascismeboerka terug.

Keulen vandaag: de mars der fascisten

Tienduizenden Erdogan-militanten marcheren vandaag door Duitse straten, gekweekt, opgefokt, aangemoedigd door zgn. anti-fascisten.  Beschermd door het aloverheersende anti-racisme-ideaal, dat tot op heden integratieweigeraars en islamisten beschermt en critici stigmatiseert.

Om deze reden zal vandaag de meerderheid van de stoottroepen marcheren voor een tiran, die de hand boven het hoofd gehouden wordt door de zgn. anti-fascisten, die ervoor zorgden en nog steeds zorgen dat de tiran-critici door Erdogan vervolgd en tot zwijgen gebracht werden en worden.

Erdogan is de personificatie van een repressie die al geruime tijd aan de gang is.  Erdogan is niet tegenstrijdig met deze politieke correctheid; hij doet net hetzelfde en is het logische gevolg ervan.  Zonder procedure worden mensen tot misdadigers verklaard, hun recht op vrije meningsuiting wordt illegaal verklaard door de overheid.  Zij kunnen de tiran en zijn gevolg niet meer op zijn vingers tikken.  In het Ottomaanse Rijk heerst de angst.

Velen van hen, die vandaag waarschuwend een vingertje opsteken richting Erdogan zijn medeschuldig.  Zij hebben ervoor gezorgd dat Erdogans ideologie hier zo breed verbreid werd.  Een mea culpa zou geloofwaardiger zijn.  Het is de politieke correctheid die de totale heerschappijwaanzin van Erdogan gestalte gaf en elke weerstand uitsloot.

 En daarom marcheren vandaag in Keulen de fascisten, gekweekt en aangemoedigd door de zgn. anti-fascisten.   Het nieuwe fascisme keerde in een anti-fascismeboerka terug.

FT

 

 

 

1 gedachte op “Het nieuwe fascisme keerde in een anti-fascismeboerka terug.

 1. Het is links dat deze betoging toelaat!!! Zie citaat !!
  rot-gruen-ermoeglicht-massendemonstration-fuer-erdo-an-in-koeln
  met citaat :
  “29.07.2016
  Rot-Grün ermöglicht Massendemonstration für Erdoğan in Köln
  Stefan Schubert
  Als ob diese Woche die importierte Gewalt und islamistischer Terror die Bevölkerung nicht schon genügend verunsichert hätten, wird dieser Sonntag weitere Spannungen auslösen. Denn die bis zu 30 000 fanatisierten Erdoğan-Anhänger beerdigen eine weitere Multi-Kulti-Lüge der Eliten, von den angeblich gut integrierten drei Millionen türkischstämmigen Einwanderern im Land. Der Politologe Ralph Ghadban hat für diese desaströse Entwicklung seine eigene Erklärung: »Erdoğan betrachtet Deutschland vermutlich bereits als Kolonie
  (=einde citaat).
  Dit citaat is duidelijk of niet??
  Het gebruik van het woord fascisme is hier dan ook misleidend.
  Het gaat hier dan ook om een monsterverbond tussen links en de islam. Dit is geen verrassing, Ibn Warraq in zijn boek :”Pourquoi je ne suis pas musulman” omschrijft de islam immers als een mengeling van franse revolutie en bolsjewisme.
  Of soort zoekt soort en verdedigt soort.
  Het is immers niet extreem – rechts, de fascisten, de nazis enz..(sic). die de rode loper uitrollen voor de islam. Wel integendeel, ze staan in het verzet ertegen.
  Door de verwijzing naar fascisme wordt immers de aandacht afgeleid van de ware aard van het beestje!! Door deze verwijzing treedt men immers in het spel van de vijanden. Trouwens in den tijd van den Dolf was een dergelijke betoging totaal ondenkbaar.
  Het zegt dan ook alles over hoe diep Duitsland gevallen is. Dit geldt ten andere voor de ganse EUSSR.
  Voor de rest is logeman Erdogan een pion op het schaakbord van de machten achter de NWO. (niet meer en niet minder!!).
  Het is pas als hij een probleem vormt dat hij door deze machten zal verwijderd worden. Om hierin wat klaar te zien moet men weten wie er werkelijk schuil ging achter de nep-staatsgreep. Deze laatste is immers geen loutere interne aangelegenheid, maar kadert in de strijd om de suprematie in Europa en het Midden Oosten.
  Een beeld hiervan krijgt men in het boek :
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grand_Chessboard
  van Zbigniew Brzezinski .
  Ik verwijs naar het bruggetje alsmede andere bronnen hierover op internet, voor een vollediger beeld.
  Hierbij geldt dan ook het motto : ” het doel heiligt de middelen…”.
  Een motto dat ook in de EUSSR meer en meer zal toegepast worden, in het streven naar de NWO, waarvoor eerst het Avondland moet vernietigd worden.
  In het licht van het voorgaande krijgen de woorden van verschillende valse profeten dan ook een totaal andere betekenis!!!

Reacties zijn gesloten.