Het klimaatprobleem (?) ga je niet oplossen door de boeren weg te treiteren

Volgens René wordt het de boer steeds lastiger gemaakt om zijn of haar bedrijf staande te houden, omdat het ‘stikstofprobleem’ als stok wordt gebruikt om boeren mee te slaan. ‘Boer worden is niet zo moeilijk, maar boer blijven, dat is moeilijk.’ Het groeiende aantal regels en de verplichte vervanging van techniek worden onder de noemer ‘algemeen belang’ ingevoerd. Hierbij lijkt de voedselvoorziening van de Nederlander niet als algemeen belang te worden aangemerkt.

Het voldoen aan het alsmaar groeiende aantal regels maakt het financieel bijna onmogelijk om voor boeren hun werk te doen en als dat wel lukt, is dat nog steeds niet altijd voldoende. Zo worden ook van bedrijven die aan de rand van een natuurbied staan vergunningen ingetrokken, puur op basis van hun locatie.

Het stikstofprobleem is volgens René in feite slechts een papieren probleem. De depositiewaarden die worden gehanteerd zijn te laag en de berekeningen zouden selectief zijn. Zo wordt ook land opgekocht en gebruikt om windmolens te plaatsen. Het idee dat huishoudens hiervan profiteren zou een illusie zijn, omdat vooral datacentra van onder andere Microsoft hierop draaien.

De zogenaamde aeriusberekening waarmee ook de depositiewaarden van deze centra worden berekend noemt René ‘sjoemelsoftware’, omdat deze voordeliger lijkt uit te pakken bij datacentra dan bij boerenbedrijven.

Lijdt de overheid aan tunnelvisie, of speelt er meer?

1 gedachte op “Het klimaatprobleem (?) ga je niet oplossen door de boeren weg te treiteren

 1. Het voormelde probleem heeft niets te zien met het klimaat, maar alles met de 3 wapens die worden ingezet om onze westerse beschaving te vernietigen door de 2 Olifanten in de kamer die schuil gaan achter de communistische NWO.
  Volgens de plannen van de NWO dient er in de EUSSR enkel een dienstensector over te blijven, met een geïmporteerde bastaardsoort met een IQ van maximum 90, maar minder is beter. De EUSSR zal één der regio’s zijn, waarin de wereld is verdeeld. De voedselvoorziening dient dan ook uitgeschakeld te worden. We zullen dan afhankelijk worden van synthetische brol en ingevoerd afval allerhande. Ook de energievoorziening dient te verdwijnen alsmede de industrie, via Agenda 21 – 30. De huidige problemen met de “energievoorzieningen” zijn dan ook geen toeval, maar maken deel uit van deze verrottingsstrategie. Niets in de voormelde domeinen is toeval.
  Covid 19(84) zorgt dan voor het verdwijnen van de middenstand en de middenklasse. Elke vorm van zelfvoorziening dient uitgeschakeld te worden. Autarkie is immers de nachtmerrie van de 2 Olifanten in de kamer. Het ganse NWO systeem is immers gebaseerd op chantage en afpersing. Of in NWO taal : “interdependence”
  Bron : The Syndicate van Nicholas Hagger dd. 2004. Dus toen was al veel duidelijk, maar diegenen die moesten spreken zwegen. Het gaat hier dan ook niet meer om niet kunnen zien en weten, maar om een tergende lafheid en verraad.
  En via het Coudenhove Kalergi plan wordt dan een bastaardsoort ingevoerd, voor een slavenrol in deze communistische NWO, onder controle van de “Elites”, met behulp van een nomenklatura en een terreurapparaat. Of een terreurregime zoals beschreven door George Orwell in zijn boek “1984”. Een EUSSR die dus moet afdalen tot op het niveau van een derde wereld land. Dit werd ook al voorspeld door Jean Raspail in zijn boek “Le Camp des Saints”.
  Het door de redactie zo pas gepubliceerde interview met George Orwell is hier dan ook brandend actueel. Ondanks alle beschikbare info, is er een meerderheid van de bevolkingen in de landen van EUSSR, die staat te kwijlen als een hond, om zich op de smoel te laten stampen door die laars.
  In feite zijn we hier getuige van een collectieve zelfmoord, met uitzondering van een kleine minderheid, die wanhopig weerstand biedt. Doet denken aan het volgende :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Thermopylae_(480_v.Chr.)

Reacties zijn gesloten.