De waanzin van de elite

Het MET 21 Gala was een zoveelste bizarre gebeurtenis met krachtige mededelingen en symboliek. Een “life action marionettenshow”, die al onze vermoedens over Hollywoodiaanse toestanden en personen bevestigt.

Het MET Gala is een samenkomst van de elite voor de elite. Voor een toegangskaartje betaal je $ 35.000 p.p., meer dan $ 200.000 voor een tafel. De bedoeling is geld in te zamelen voor het Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. En neen, dat is geen verzendhuis van carnavalspakken.

De titel van dit artikel zit er boenk op. Bv. de MET Gala 2018 had een religieus thema, dat als satanisch beschreven werd, compleet met Madonna die een zwarte mis leidde. De versie 2019 ging over de liefde voor het onnatuurlijke, voor het kunstmatige en voor de overdrijving met kledingkeuzes die de zieke geesten der elite uitbeeldden.

Versie 2020 was de enige waarover we slechts positief kunnen berichten: wegens corona afgelast!

Terug naar versie 2021: slechts de hulpkrachten en medewerkers waren verplicht een mondmasker te dragen. Het visuele contrast tussen elite en het klootjesvolk was hiermee bijzonder opvallend, representatief voor hun denkwijze. Het thema van dit jaar was “A Lexicon of Fashion”, of de encyclopedie van de mode. Tevens wordt eraan herinnerd dat het de 20ste verjaardag is van 9/11… Vraag ons niet wat het verband is…..

Zet de klank af vooraleer u naar de beelden kijkt. Zeg niet dat we u niet gewaarschuwd hebben… De twee hysterische madammen gillen, kwaken, roepen in alle toonaarden … om hun bewondering voor zoveel decadentie duidelijk te maken!

Op YT vindt u meer… meer… meer… van “Great America”…