“Het is hun kl…religie…!”

Akif Pirinçci, Duitser van Turkse oorsprong, politiek vervolgde auteur en commentator in Duitsland, vertrouwd gezicht bij Pegida en andere rechtse initiatieven,  is bekend voor zijn rechttoe rechtaan kritiek op de maatschappij, in het bijzonder op de islam en zijn aanhangers.

Over Syrische burgeroorlog-vluchtelingen:

  “Es ist deren scheiss Religion” Der Islam befiehlt Krieg!”

“Het is hun kl… religie.  Hun eigen kinderen brengen ze om.  Het ligt aan hun manier van denken. En dan naar hier komen en beweren dat de anderen begonnen zijn.  Men weet nooit wie met de ambras begonnen is.” 

 

 

1 gedachte op ““Het is hun kl…religie…!”

  1. het zou niet juist zijn om ze allemaal over dezelfde kam te scheren. Het merendeel echter , te oordelen aan al die joetuubekes en berichten zegt veel over wat Europa zoal binnenpakt en bepampert Ik denk niet dat ze in hun land van herkomst mogen of kunnen doen wat ze hier mogen uitspoken . Het merendeel is “krapuul” en dat soort , laten we ze nog mensen noemen hebben een streng regime nodig om die “untermenschen ” onder de knoet te houden . Ik kreeg een hele tijd geleden mooie beelden uit Syrie in den tijd dat er nog geen sprake was van ambras. Mooi touristisch land met alles erop en eraan Christelijke kerken waren geen probleem . Ik was zelfs van plan om dat land eens te bezoeken omwille van zijn archeologische bezienswaardigheden. Het is allemaal naar de ……Spijtig . Het krapuul heeft hier bij ons , zich vastgezogen zoals een parasitaire bloedzuiger . Dat is nog niet het ergste . Het meest gevreesde is rechts in al zijn vormen dat is pas een bedreiging ! waar al die brave , goete menschen van wakker liggen .

Reacties zijn gesloten.