Het grootste misdrijf aller tijden

Wes HardinZalig Kerstmis!

De onderstaande dringende boodschap van één der meest bekende islamwetenschappers viel net in onze brievenbus.  U bent gewaarschuwd!

“Niet doen.   Het grootste misdrijf aller tijden.  Erger dan doodslag, moord, verkrachting of drankmisbruik.  Zeg nooit “Zalig Kerstmis”, nooit!  Zelfs niet tegen een buitenaards wezen.  Geen “Zalig Kerstmis”, niet tegen een moslim, niet tegen een niet-moslim.  Het bevestigt de geboorte van Christus op 25 december.  Het betekent niets meer of minder dan het uiten van gelukwensen met een foute religie, gelukwensen met een  foute interpretatie van het leven.  Je keurt dan immers het grootste misdrijf aller tijden goed.”

U ziet meer details met een crtl+

Indien u meent dat een boom uw interieur opfleurt tijdens de wintermaanden, dan kunnen wij deze decoratie aanbevelen.

Wes Hardin

6 gedachten over “Het grootste misdrijf aller tijden

  1. Ik zeg al jaren vrolijk kerstfeest of prettig kerstBeest(als er kalkoen is) en dat doe ik bewust.

  2. De moslims hebben het héél moeilijk met de Kerstboodschap:
    “Vrede aan alle mensen van goede wil”.
    Hierdoor voelen zij zich uitgesloten en zien ze dit als een rechtstreekse discriminatie.

  3. Het is nog wat te vroeg , maar naar aanleiding van dit artikeltje wens ik alle Moslims en vooral diegene die Golfbrekers lezen , een Zalig Kerstmis ! Ik weet en besef , het is erger dan moord , verkrachting enz . maar het is een product van mijn opvoeding , een goedkeuring te geven aan de grootste misdrijf aller tijden ! De geboorte van een kinneke

  4. Ik zeg NOOIT iets aan moslims zelfs nog niet als ze onder een tram zouden lopen, ik wijs ze steeds de EXIT maar dan van Vlaanderen want ik heb een gruwelijke hekel aan die kinderenverkrachters, kinderenverminkers, vrouwenverkrachters, geweldplegers, moordenaars.

Reacties zijn gesloten.