Het Front National zorgt voor een zenuwachtige Franse Binnenlandminister

De hete adem van het Front National leidt tot een stoere Minister van Binnenlandse Zaken met een onverwachte dadendrang.

Dankzij de EU, dankzij de open grenzen, telt Frankrijk 1000 inbraken per dag.  Volgens de socialistische minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls, is de stijging met 3% van inbraken en geweldsmisdrijven in 2013 voornamelijk  toe te schrijven aan de verplichte open grenzenpolitiek van de EU.  Hij maakt er geen geheim van dat het toenemend aantal delinquenten voornamelijk uit het oosten afkomstig is.  En hij zal zich verplicht zien 2000 man extra politiekrachten aan te werven om de misdaadgolf in de hand te kunnen houden.

In 2013 werden er ca. 35.000 illegalen het land uitgezet.  Desnoods met handboeien en met tape worden ze het vliegtuig opgedragen, retour naar oorsprongsland.

Het te verwachten succes van het Front National is daar niet vreemd aan.  Volgens de meest recente poll zou Marine Le Pen mogen tekenen als overwinnaar voor de UMP en SP van de Europese verkiezingen (indien deze nu zouden plaats vinden).

Le Point met video

3 gedachten over “Het Front National zorgt voor een zenuwachtige Franse Binnenlandminister

  1. Frankrijk zal vermoedelijk het volgende land zijn met een mededeling van de politievakbond dat de politie de veiligheid van de burgers niet meer kan garanderen. Welk land is aan de beurd …volgen , volgen , volgen ,maar zoals op de Sinksenfoor

  2. Ik vermoed (hoop althans) dat tegen mei niets zal veranderen aan de vooruitzichten van het FN. Het is quasi onmogelijk om op 3 maanden tijd de boel daar nog recht te trekken. Of hebben de rooie rakkers in Frankrijk ook zo een verkiezingsstunt als Pascal Smet, door de schoolvakantie te laten starten op vrijdag 27 juni i.p.v. dinsdag 1 juli???? Verkiezingsstunt Pascal, niet meer niet minder. Zeer doorzichtig, zoals alles waar de sossen hier de laatste maanden mee bezig zijn.

Reacties zijn gesloten.