Spong vangt bot

Geert Wilders zaait geen haat.

In 2011 werd  Geert Wilders al  vrijgesproken voor de klacht van het aanzetten tot haat en discriminatie.  Toch wilde advocaat Gerard Spong graag van de Hoge Raad weten of die uitspraak juist was. Er kwam een volmondig ‘ja’ van de procureur-generaal en hij ziet geen aanleiding om in cassatie te gaan tegen het vonnis van de Amsterdamse rechtbank.

Gerard Spong

Spong meende dat er n.a.v. een rapport van de Raad van Europa nog wel aanleiding daarvoor bestond.  In dat rapport stond nl. dat Nederland niet genoeg optreedt tegen racisme en had men zo z’n twijfels over de interpretatie van het proces tegen Wilders.  Spong deed toch zo zijn best bij de Hoge Raad om een regeling te vinden dat Wilders uitspraken wél haatzaaiend zijn. De procureur-generaal liet zich niet beïnvloeden en laat Wilders gerust.

Geert reageerde: “En nog geen 100.000 cassatieverzoeken of rechtszaken van Spong, Rabbae, moskeeverenigingen of anderen zullen me stoppen te vinden wat ik vind”, stelde hij.

In deze tweede videoboodschap van het  nieuwe jaar maakt hij het duidelijk:              de PVV kiest voor Nederland.

 PowNed

3 gedachten over “Spong vangt bot

  1. Indien Wilders die “Churchhill” van Nederland word, hoop ek net dat hy nie teenoor die Boerevolk gaan doen wat Churchhill teenoor die Boere gedoen het nie. Churchhill wou die Boerevolk uitwis. Hy was een van ons volk se grootste vyande. (Chamberlain, Churchhill, Milner, Roberts, en Rhodes het ons 2 Boererepublieke help vernietig, en was verantwoordelik vir die Britse Konsentrasiekampe waarin 27 000 onskuldige kinders en vroue gesterf het. Daar is nie ‘n groot verskil tussen Churchhill, Stalin en Hitler nie. Al drie het GENOCIDE bedryf.

  2. Het is in gans Eur-opa het zelfde. Linkse, alternatieve, traditionele partijen, organisaties, advocaten en nog van dat zootje lopen met de str… tussen hun billen en in hun broek. Ze zien de bui van de EU verkiezingen hangen. Weten maar al te goed dat de autochtone burgers de multiculturele smeerlapperij meer dan kotsbeu zijn. Ze willen het voorbeeld van apenland belgie volgen en democratisch verkozenen laten veroordelen voor wat zij racisme vinden. Hier hebben ze partijgebonden trechters gevonden om een democratisch verkozen partij te nekken. In Nederland zijn de rechters iets slimmmer. Zij laten zich niet vangen door linkse dictatoriale broekventen.

Reacties zijn gesloten.