Het boek der foutlinxen

Di Ruuppoooo Zekt

Hoe rot kun je zijn in NL? En hoe zit het hier in onland b?

Ooit was (V)TM met een programma “het grote blunderboek” begonnen, maar werd al vlug teruggefloten door de “democratische regering”.
Dat ging toen nog over de kosten van de blunders en niet over wat aan de vingers bleef plakken.
Ik ben er zeker van dat het hier in dit apenland met zijn vijf regeringen nog erger gesteld is met de graaicultuur dan bij onze noorderburen. Het is duidelijk waarom een linkse fransdolle socialist aan de macht moest komen, om de graaicultuur te beschermen.

Dat de klassieke Vlaamse partijen deelnemen aan deze neocommunistische belasting regering  getuigt dat ze in het zelfde bedje ziek zijn.

Nee, het is niet de crisis waar u ieder jaar meer en meer voor betaalt. Die zal niet worden opgelost door deze regering.
Na de verkiezing dit jaar zal blijken dat alles kaat koet Di Rupo dezelfde politiek voerde  als de Franse president Holande waar hij op regelmatige basis op de koffie komt, een politiek van opsouperen wat nog functioneert, in dit onland is dat de Vlaamse economie.
Ondertussen groeit het leger van armen aan, diegenen die niet in de graaipotten kunnen zitten hebben maar één tegenslag nodig om bij de statistieken van “kansarmen” gezet te worden. Nu weet je ook waarom het lijkt alsof de crisis hier geen impact heeft, de geprivilegieerden maken nog grote sier, uit eten in de beste restaurants, vakanties, massale aankopen, daarom ook dat de huizenmarkt stabiel blijft, enz, enz. alles betaalt met hogere belastingen en leningen. Het beschikbare geld vloeit naar de parasieten.

En het leger parasieten stemt natuurlijk op hun Messias, hij/zij aan wie ze het lucratief baantje te danken hebben.

“Dit is het beruchte topje van de ijsberg. Besef dat wanneer een penningmeester uit de kas jat, dit niet bij de gehele fractie bekend zal zijn, maar dat wanneer men miljoenen misbruikt de fractie er beslist van op de hoogte is en meewerkt. Niettemin is er nooit iemand op deze kennis veroordeeld en weggestuurd.

Cleas voor fun and profit
Er werken een miljoen of meer vrijwilligers in ons land. Mensen die voor nop of een buskaartje zich inzetten voor hun naasten. Al de dikbetaalde directeuren zouden dit werk ook vrijwillig moeten doen. Gewoon uit compassie en beschaving. Maar helaas,  alle oude politieke partijen gaan er gewoon mee door. Graaien tot de dood, zelfs ten kosten van zieke kinderen. Persoonlijk zou ik me kapot schamen.”

Daarnaast hebben we nog vele smeerlappen van honderden lokale linkse partijtjes

Er zijn zoveel foute politici en dan noemen we ons een beschaafd land.
En is graaien dan een misdrijf? Volgens vele politici is graaien een vorm van handig zijn, lopen ze tegen de lamp dan is het onhandigheid en ik denk dat generaties na ons dit gegraai heel anders bekijken.

Het is crimineel gedrag en niet uit te leggen.

Voelt iemand zich geroepen om de graaicultuur van dit onland b in kaart te brengen?

Hier duizenden foutlinxen in Nederland;

http://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/

 

1 gedachte op “Het boek der foutlinxen

  1. Het “verwondert” mij dat Groen Links en PvdA zeer goed vertegenwoordigd zijn in het lijstje. Wat betreft de alles kaat koet show van Di Rupet wil ik nog het volgende kwijt.
    Mensen die iets bijeen gewerkt hebben zoals een huisje, appartementje, een auto, enz… doen alles om dat te behouden. Soms gaat dat gepaard met financiële moeilijkheden, maar alles wordt ingezet op het (terecht) behouden van het met hard werken verworvene. Er zijn nog mensen met verantwoordelijkheidsgevoel die zich niet (willen) laten onderhouden door allerlei vangnetten. Het is op deze mensen dat Di Rupet rekent. Daardoor kan hij zijn alles kaat koet show opvoeren. Maar of het zal blijven duren….

Reacties zijn gesloten.