Nieuw schoolplan krijgt tegenwind

Logo Bildungsplan 2015In Baden-Württemberg zou onze grote onderwijshervormer  Smet aan het werk kunnen geweest zijn.

Daar is een groen-rode coalitie gestart o.l.v. van het groene opperhoofd Winfried Kretschmann, die een nieuw schoolplan 2015 uitgedacht heeft.  De gelijkheid van homo’s en lesbiennes moet gepromoot worden’ en ‘een actieplan voor tolerantie en gelijkheid’ de leidraad van ‘aanvaarding van de seksuele veelvoud’ de kinderen op het juiste pad brengen.
De leerlingen moeten met de verschillende vormen van de samenleving met lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transseksuelen en andere moderne seksuele beoefenaars vertrouwd geraken.  En de regering hoopt met het nieuwe schoolplan de bestaande discriminatie van deze groepen een halt te kunnen toeroepen.

Kortom: er wordt reclame gemaakt voor ‘een nieuwe normaliteit’.  
De bevolking ziet  het enigszins anders.  Er werden pamfletten gedrukt.  Er loopt een petitie op het internet tegen het schoolplan.  Momenteel hebben al meer dan 42.000 burgers hun protest via de petitie geuit.
Leerkrachten worden volgens het nieuwe schoolplan verondersteld ‘een nieuwe seksuele ethiek’ in de lessen op te nemen, waarbij ze er de  nadruk moeten op leggen dat de holebi/bi/trans/… beoefenaars evenwaardig zijn aan ‘het huwelijk tussen man en vrouw’.  

De petitie eist het behoud van de vertrouwensrelatie tussen school en ouders en de onmiddellijke stop van de propaganda voor een nieuwe seksuele moraal’.

Volg het bruggetje naar de Petition zum Bildungsplan 2015

En ja, u mag deelnemen.

FT

3 gedachten over “Nieuw schoolplan krijgt tegenwind

  1. Het is misdadig om kinderen te plagen met verschillende vormen van seksbeleving. Het brengt hen in opperste verwarring. Men zou de kinderen beter wijzen op het oude lijstje van seksuele perversiteiten, waarin homoseksualiteit ook een plaatsje vond. Perverten willen op evenwaardig niveau staan als een man-vrouw-relatie? Dan zijn ze niet alleen pervers, maar ook nog eens mentaal gestoord!

  2. Het lezen, schrijven en rekenen schiet er bij de policor brigade steeds meer bij in. Geen tijd meer voor.

Reacties zijn gesloten.