Herhaal met ons…

Er is geen verband tussen de islam en terrorisme… Er is geen verband tussen de islam en terrorisme… Er is geen verband….

Elke tweede moslimdader in Merkelland is als vluchteling het land binnen gekomen. Bij 13 aanslagen door 14 terroristen waren 7 van hen asielzoekers (Welt am Sonntag: statistiek van de Britse terreuranalist Sam Mullins)

Daarbij telt hij o.a. de aanslagen op de ICE-treinen in Beieren en Berlijn in het jaar 2018 door een Irakese “beschermingszoekende” vluchteling. Maar ook de aanval in een trein nabij Würzburg en de aanslag op de Kerstmarkt in Berlijn, beide in het jaar 2016, werden vluchtelingen uitgevoerd.

Mullins gaf bij zijn conclusie nog de zalvende woorden mee: „Het verband tussen illegale migratie en terrorisme moet noch uitvergroot noch bestreden worden. Zelfs geen promille der asielzoekers begaat een aanslag, maar ze zijn bij de islamitische terreuraanslagen in de EU over-aanwezig.“

In heel de EU noteerde Mullins van 2012 tot einde 2020 in totaal 91 islamitische aanslagen, goed voor 132 daders, van dewelke 25 asielzoekers waren.

De toenmalige justitieminister Heiko Maas (SPD) had in november 2015 de asielzoekers nog in bescherming genomen: Er is geen verband, geen enkel bewezen verband tussen de terrorisme en vluchtelingen.” zegde een aangeslagen Maas na de terreuraanslagen in Parijs. Islamisten doden toen binnen enkele uren 137 mensen in de Franse hoofdstad. De uit Arabische Prachtlanden afkomstige daders waren ter voorbereiding naar Syrië gereisd en – vermomd als vluchtelingen – naar Frankrijk teruggekeerd. (…)

https://www.deutschlandfunk.de/terrorforscher-sam-mullins-19-prozent-der-dschihadistischen.2850.de.html?drn:news_id=1224986

1 gedachte op “Herhaal met ons…

 1. “DE” redding moet van ons komen door volgende maatregelen te nemen:
  1- grenzen sluiten voor niet Europeanen.
  2- illegalen dadelijk verwijderen.
  3- stemrecht voor vreemdelingen/dubbele nationaliteitbezitters schrappen.
  4- islam op ons grondgebied verbieden.
  5- vreemdelingen zonder inkomen verplichten terug te gaan naar afzender.

Reacties zijn gesloten.