Heeft u al eens geprobeerd ergens ‘wild te kamperen’?

Afbeeldingsresultaat voor the jungle calais cartoonIn Calais zijn de vrachtwagenchauffeurs, de boeren, de bevolking… de bezetting door illegalen kotsbeu.

Truckers rond Calais zijn agressie illegalen zat, blokkeren snelweg A16
Winkeliers, ondernemers, boeren en vakbonden steunen de acties   Lees meer…

Waarom?  Daarom!

Elke nacht worden er tot dertig barricades op de weg gelegd door illegalen om vrachtwagens te doen stoppen.

Chauffeur in Calais bedreigd.  Vrachrwagen in brand gestoken.

En het poco journaille bericht er op de gekende wijze over:

Wild kamperen in Europa: in Frankrijk boetes tot 3750 euro! (in verhouding tot de overtreding)

 

 

9 gedachten over “Heeft u al eens geprobeerd ergens ‘wild te kamperen’?

 1. De verrijking in al zijn glorie …… en we mogen nog meer verrijking verwachten……
  maar ” Wir Schaffen Das…allemaal

 2. naast Calais zijn er in Europa, en aan de grenzen ervan, honderden gelijkaardige ophopingen van migranten die totaal de wetten negeren.
  De overheden van alle Europese landen weten niet wat gedaan met die honderdduizenden mensen,
  de mensenrechters staan op scherp, hun advocaatjes procederen voor alles wat hun bevolen wordt, ondertussen ontstaan bendes van crapulekes die alles vernielen, maar daarover geen enkele klacht, en als er een zou zijn, wordt die onmiddellijk geseponeerd.

  De regeringen laten niet enkel betijen, ze doen er nog een schep bovenop door ongecontroleerd massaal nog meer migranten binnen te laten, erger, ze gaan ze zelf halen aan de kusten van de moslimlanden. “Reddingsoperaties” weet je wel…

  De burgers van Calais zijn het beu, de truckers zijn het beu, de bedrijven zijn het beu, het toerisme valt in duigen, de dorpen en steden worden ruines, enzovoort het houdt niet op.

  En de mensen die door het volk aangeduid werden doen niets. NIETS. Ze zijn bang.
  En de mensen die door Justitie aangeduid werden doen niets. NIETS. Ze zijn bang.
  De ordediensten schrijven liever parkeerbonnetjes, maar geen enkel misdrijf wordt nog geacteerd, ze zijn bang. De politie is het beu hetzelfde crapuul een uur na de interpellatie te zien rondwandelen.
  En de mensen die voor de rechten van de mens opkomen, doen niets voor de burgers. Niets. Maar alles voor de straatbendes en vernielers van onze landen, onze cultuur.

  Men kan nu al zien wat de import van multiculturele verrijking teweeg brengt.
  Binnen enkele jaren zijn er geen miljoen van die pipo’s maar 10 miljoen , die ons de les zullen komen spellen. Europa is naar de vaantjes.

  Hoelang nog?…
  zullen de verraders aan wie wij de macht gaven kunnen blijven beweren “wir haben es nicht gewusst” ?

  • @ quousque,

   het is maar een akkefietje en niet te vergelijken met de situatie je in je reactie schetst, maar het toont duidelijk de onbekwaamheid in de hoofden van ‘onze verkozenen’ aan.

   Ik las van koen Dehaen, N-VA schepen in Mortsel: er was deze zomer een hoopgevend beeld dat me altijd zal bijblijven. Op een druilerige dag begin juli probeerde een oudere man met een wandelstok moeizaam de drukke Antwerpsestraat over te steken. De tijdspanne van groen naar rood was duidelijk te krap voor hem. Een jongeman met Aziatische roots, kwam hem ter hulp en bracht hem ondersteunend onder zijn paraplu naar de overkant. De glimlach van deze twee mannen herinnerde mij aan een spreuk die ik recent las: when you send a smile into the world, the smile returns to you.

   Besluit:
   1- Schepen Dehaen haalde het niet in zijn hoofd om de oudere man zelf behulpzaam te zijn, hij liet de klus over aan een jongeman met Aziatische roots.
   2- Schepen Dehaen haalde het niet in zijn hoofd om in deze tijden, die bol staan van lectuur over vergrijzing, even stil te staan bij al die ouderen waarvoor de tijdspanne van groen naar rood duidelijk te krap is. Dat bij het stadsbestuur aan te kaarten en maatregelen te nemen. Nee, hij houdt het bij de smile die returns en klaar is Kees.

 3. Je moet maar eens wildplassen tegen een boom langs de kant van de weg als de nood hoog is. ‘t Is te hopen dat er dan geen flikkenkarreke voorbij komt. Wat moet dat dan niet zijn bij wild kamperen???

 4. Vrolijke, vrolijke vrienden
  Vrolijke vrienden, dat zijn wij.
  Vrolijke, vrolijke vrienden
  Vrolijke vrienden, dat zijn wij.

  Als wij samen gaan kamperen
  in het bos of op de hei,
  dan klinkt het wel duizend keren
  vrolijke vrienden, dat zijn wij.

  Vrolijke, vrolijke vrienden
  Vrolijke vrienden, dat zijn wij.
  Vrolijke, vrolijke vrienden
  Vrolijke vrienden, dat zijn wij.

  ‘s Morgens komt de zon ons wekken
  en de vogels zingen blij.
  Dan is ‘t tijd dat wij gaan trekken
  door de dennen, bos of hei.

  Vrolijke, vrolijke vrienden
  Vrolijke vrienden, dat zijn wij.
  Vrolijke, vrolijke vrienden
  Vrolijke vrienden, dat zijn wij.

  Twee of drie die koken ‘t eten
  brengen lekk’re dingen mee.
  Dat is iets dat wij wel weten,

  Read more: http://muzikum.eu/nl/123-588-12618/bob-davidse/vrolijke-vrienden-songtekst.html#ixzz4JPAocpx1

 5. De Britten willen in Calais een muur bouwen. Vier meter hoog, een kilometer lang.
  Walter Ulbricht’s antifascistische muur viert weer hoogtij. De muur beantwoordde trouwens aan de verwachtingen. Praktisch niemand waagde het erop in de DDR binnen te dringen. Alleen een volkomen overtuigde socialist, zoals rode Kasner tevens vader van de Duitse Kanzlerin, wou naar het socialistische boeren- en arbeidersparadijs. Weliswaar niet als boer of arbeider, maar als evangelische dominee in de diaspora.

  Een kilometer is niet zo lang. Op een kwartiertje heb je die afstand in de benen zitten en aan de overzijde van het kanaal ligt Dover. Er zijn mensen die de weg er naartoe zwemmend hebben afgelegd. Met een rubberen boot moet het zeker ook lukken. Dat biedt meteen nieuwe activiteitsperspectieven aan mensensmokkelaars. Ik acht alleen de Britten in staat om mensen die op zee in nood verkeren, terug af te zetten daar waar ze vandaan komen.

Reacties zijn gesloten.