‘Dierenbeulen’ heten voortaan ‘geëngageerde burgers’ en bovendien…

Afbeeldingsresultaat voor offeren van dieren

 

6 gedachten over “‘Dierenbeulen’ heten voortaan ‘geëngageerde burgers’ en bovendien…

 1. Natuurlijk moet er een halt worden toegeroepen aan onverdoofd slachten. Dieren moeten niet lijden tijdens het slachten en liefst ook niet tijdens hun leven. Zeer vreemd dat dierenrechten organisatie GAIA weinig aandacht besteedt aan dit onverdoofd slachten. Vandaag hoorde ik op de radio (JOE FM) dat GAIA de tegenpool van het islamitisch onverdoofd slachten heeft gevonden. Dit waarschijnlijk om de islamieten tegemoet te komen. Ik hoorde herhaaldelijk spotjes tegen het onverdoofd castreren van varkens. Pas op, ik vind dit terecht hé. Maar voor het onverdoofd castreren kunnen er spotjes af op de radio. Voor onverdoofd slachten kan dat niet. Misschien een jobke voor Unia ???

 2. Dacht bij het lezen van de tekst en de vraag aan Allah om standvastigheid en imaan, dat het hier ging om een standvastige en sterke hand om het onverdoofd slachten zo kort en pijnloos mogelijk te maken. Mis.
  De imaan is het versterken van de strijd tegen duivelse influisteringen want door je te onderwerpen aan die influisteringen kom je op het allerlaagste niveau terecht. Het verklaart veel: alles wat het westen overkwam, komt door al die influisteringen.
  Intussen zou Allah zijn frank toch moeten gevallen zijn en zich realiseren dat al dat onverdoofd slachten van miljoenen schapen geen snars helpt. De ingefluisterde voorliefde voor aanslagen, onthoofdingen, verkrachtingen en ander moois blijft.

 3. Onze voorvechter tegen onverdoofd slachten, Weyts, zegt met de rug tegen de muur te staan. Onverdoofd slachten op een tijdelijke slachtvloer mag niet. Maar…naar het voorbeeld van die andere gemeenschap die onverdoofd slacht, hebben de volgelingen van Allah een permanente vergunning als erkend slachthuis aangevraagd en dan mag het wel.

 4. Hier de hoorzittingen in het Vlaams parlement betreffende onverdoofd slachten.

  docs.vlaamsparlement.be/docs/stukken/2015-2016/g733-1.pdf

 5. Het zit in het Islam genen , weerloze slachtoffers zoveel mogelijk laten afzien , niet alleen dieren maar ook mensen, daar zijn de meest vrome broeders van IS een mooi voorbeeld van . Alles is toegelaten om Allah te behagen en te eren !

Reacties zijn gesloten.