Groene politicus verhinderde opsporing van kerstmarkt-terrorist

Afbeeldingsresultaat voor fahndung amri anisTill Steffen (43) van Grün, een zgn. justitie senator, een soort minister-annex-schepen  bevoegd voor justitie,  in de stadstaat Hamburg bleef meer dan 12 uur op de rem staan.  Hij verhinderde dat de politie op haar facebookprofiel naar de Berlijnse terreurverdachte Anis Amri een opsporingsbericht kon plaatsen.

Hij gaf uiteindelijk een éénmalige toelating, een uitzondering, benadrukt hij.

Achtergrond: Hamburg en Bremen zijn de enigste Bundesländer (gewesten) die het nieuwe federale opsporingsreglement niet overgenomen hebben.  En daarom werd het verzoek van de federale opsporingsdienst geweigerd.
Sinds maanden blokkeert Steffen elke internetopsporing want “op het facebookprofiel van de politie zouden in de reageermodus beledigende of opruiende boodschappen geschreven kunnen worden.”

Till Steffen is daarmee niet aan zijn proefstuk.  Zo liet hij een pedofiel lopen en mochten meerdere criminelen beschikken.

Bild

„Pannenserie des Justizsenators auf ihrem Höhepunkt“

 

10 gedachten over “Groene politicus verhinderde opsporing van kerstmarkt-terrorist

 1. Toen ik klein was (ik ben nu groot…) leerde men dat landverraders int geniep werken,
  op heden staan de landverraders met hun foto in de media glimlachend en open en bloot hun Volk te verraden.

  En het Volk, dat keek ernaar, en knikte, en slikte…

 2. Groen en Links zullen verder de Staten van Europa uithollen, of ze nu aan de macht zijn of in de oppositie.
  Deze ochtend op radio éénde Opper-Zaag van de SPA aanhoord die int lang en int breed zijn “visie” over de “toestand” mocht uitstrijken.

  Geen enkele van de partijen uit de huidige regering krijgt van de vrt de kans om zoooolang aan het woord te blijven, zonder onderbroken te worden. Maar de meeste mensen en burgers hebben dat spelletje allang door.

  De brede onderstroom van misnoegden blijft zwellen, als die kracht openbreekt is het burgeroorlog.
  De vraag is niet “als”, maar “wanneer”.

  • Vermits ik morgen en zondag uit circulatie ben:

   Aan quousque, de redactie, Ropie, Rene, Eddy Luyten, Jean, al Kafhir, kortom aan alle reactie schrijvers en lezers.

   Ik wens jullie allen een gezegende HEILIGE NACHT en een gezond en ophelderend 2017. Met bovenop strijdvaardigheid tegen de ons Volk ontzegde onafhankelijkheid.

 3. Wees zeer voorzichtig.. want de Heer Amri wordt beschermd door Till Steffen een
  soort Groene minister… ene “voorhetzeggenhebber” bij Justitie . Ingeval dat ge de Heer Amri tegen het lijf zou lopen wees dan beleefd en voorkomend ,zodat den Till
  je niet kan beschuldigen van racisme .

  • Ziede-wel dat een kaarske branden voor een goede intentie helpt! … Minstens even goed als de Duitse (en andere) veiligheidsdiensten.

 4. Toch niet verwonderd van een groenen, hij moet toch zijn vrienden en zijn stemmers beschermen.

 5. Het was een mooi kerstgeschenk toen ik hoorde dat die Tunesie-miskraam was
  neergeknald . Ik las heden dat zijn familie “eist” (dat kunnen ze goed “eisen”)
  dat het crimineel lichaam naar zijn thuishaven wordt gebracht .Het zou een beter idee zijn om hem te verwerken als kunstmest ,zodat de snijboontjes en worteltjes
  beter kunnen groeien .Op die manier zou hij dan toch iets positief hebben bijgedragen aan de maatschappij . Ik las ook dat prins Charel van England zich zorgen maakt over de toenemende vijandigheid tegenover minderheidsgroepen . Hij maakte een vergelijk met de duistere jaren ’30 .Inderdaad hij heeft gelijk
  de duistere jaren ’30 zijn begonnen met de Islam invasie .

  • De gelijkenissen met het terugkeren van de jaren ’30 zijn treffend
   Zoals in toenmalig Duitsland was er een minderheid,( te vergelijken met onze rechtse sympathisanten) die tegen de nazi’s (nu Islam)
   waren , ongerust voor de toekomst Het onveiligheidsgevoel , de aanslagen , het doordrukken en opdringen van een nieuwe cultuur met de hulp van meelopers en politieke zwakkelingen die in heel Europa hun stempel drukken . Bij ons is dat vooral, geel, rood, groen NVA . Niet alleen de politiek maar ook de katholieke kerk draagt zijn steentje bij .Als dat zo verder gaat hoort Golfbrekers
   binnen afzienbare tijd tot de streng verboden “sluikpers” en worden zijn lezers het leden van het ondergronds verzet .

   • Ben het niet met je eens. Die vergelijking, die je met de regelmaat van de klok leest, en waarbij men dan vergeet de feiten ter vergelijking naast elkaar te leggen, gewoon omdat ze dan de mist ingaan.
    Trouwens, die vergelijkingen komen uit een rechtse hoek. In het Nederlands taalgebied van een Wilders en een specialist ter zake Sam Van Rooy.

Reacties zijn gesloten.