Gezellig op café in Innsbruck

Turkse cafébaas als zedenpolitie

https://i0.wp.com/www.zukunftskinder.org/wp-content/uploads/2013/04/insieme_innsbruck.jpg?resize=367%2C196
Gelieve rekening te houden met onze streng gelovige moslimklanten en medewerkers.  Laat u niet door ontucht (zina) verleiden door in het openbaar uw gevoelens te tonen, uw partner aan te raken, te kussen of te aaien.  Ons geloof verbiedt het bepotelen van mensen, die niet getrouwd zijn en die niet in concubinaatsverhouding (heer en slavin) leven.  Zina is een misdrijf en wordt streng bestraft.  Als u zich niet aan deze regels kunt houden, dan treft u – en u alleen – alle schuld.  Steekt uw handen in uw zakken of leg zo bovenop de tafel, want anders vliegt u hier buiten en Allah zal u weten te vinden met een strenge straf!

Een aankondiging aan een café in de buurt van het station in Innsbruck.  Talrijke klanten heeft hij al buiten gegooid. Tekst en uitleg geeft de cafébaas Kerameddin Korkmaz:

Floriaan Terbeke

Bron: Zukunftskinder

2 gedachten over “Gezellig op café in Innsbruck

  1. Voor meer begrip zou deze cafebaas zijn tekst moeten aanpassen.
    “”””Beste klanten , gelieve rekening te houden met het feit dat wij soms streng achterlijke gehersenspoelde religie-klanten over de vloer krijgen die niet kunnen verdragen en niet kunnen begrijpen dat ge zichtbare signalen van liefde of genegenheid doorgeeft aan uw patner. Hun godsdienst is vreemd aan elke vorm en uiting van geluk , gelieve ze te verontschuldigen !””””

Reacties zijn gesloten.