Gevonden op Feesboek

Gevonden op Feesboek

Willy de Ryck

Volgens de “Politiek correcte” regimekrant De Standaard is het eten van varkensvlees dus extreem rechts. Kan het nog idioter !!!!! En sinds wanneer is het verdedigen van nationale waarden, cultuur en gebruiken extreem rechts ???? — in Frankrijk.

5 gedachten over “Gevonden op Feesboek

  1. Dat is gewoon prachtig nieuws ! Het eten van varkenvlees is inderdaad anti Islaaaam . Het is een rechtstreekse kaakslag in het gezicht van de profeet , want hij heeft het streng verboden , te peuzelen aan een cotteletje . Het gaat boven al de partijgrenzen heen , groen , rood , blauw , geel , noem maar op ! Hoeveel correcten zijn er niet die varkenshaasjes lusten . Ze horen allemaal , zonder het te beseffen , tot een en dezelfde partij “extreem rechts” . Het is bij de linkse vrienden nog niet goed doorgedrongen hoe misdadig ze zich gedragen tegenover de enige echte godsdienst. Misschien komt er in die optiek een dwingende maatregel van de Verenigde Rampen Van Europa ” een volledig verbod op varkenvlees”

  2. Wil dat dan zeggen dat gans Vlaanderen extreem rechts is, behalve de groene vegetarische wollesokkendragers. Van de sossen weten we dat kaviaar en Kreeft hun voorkeuren zijn, maar of ze dat dagelijks eten?

    • Dagelijks zullen ze geen kaviaar en kreeft eten maar ook af en toe een varkensgebraadje , daar ben ik zeker van. Zodoende beledigen zij de profeet en heel dat Islamcircus .Of de wollensokkendragers alleen maar bonen , appelen en bloemkolen eten daar twijfel ik sterk aan. want daar wordt ge ongezond mager van . Heb je Mie Vogels al eens goed bekeken en Besien , die wordt met den dag vetter

  3. Spijtig genoeg is die bewering slechts “maar een hersenspinsel van hersenlozen”, want ànders zou op 25 Mei een klinkende verkiezingsoverwinning van het VB te wachten staan… Ach, wat zou dàt toch schitterend zijn, maar het is te vrezen dat dit…”des chateaux en Espagnes” (wensdromen) zullen blijken te zijn.

    • Maar we zullen waarschijnlijk toch vooruit gaan want meer en meer mensen worden Euro-sceptisch en dat zal wel blijken bij de volgende verkiezingen

Reacties zijn gesloten.