Geen satire

Ook in de Prachtlanden vraagt men zich af wie er nu eigenlijk schuld heeft aan de aanslagen in Brussel: de islam of het westen.

Twee Egyptische TV-ankers gaan in discussie. Het vrouwtje, Rania Al-Badawi, stelt dat het onomstotelijk vast staat dat vele aanslagen van de laatste jaren door niet-moslims gepleegd werden.    De man, Amr Adeeb, is het er niet mee eens.  Hij vindt dat de terroristen uit eigen rangen komen, dat moslims de rest van de wereld willen vernietigen.

Kijk zelf maar.  Beter dan de 7de Dag… klik hier voor video.

FT

 

 

6 gedachten over “Geen satire

  1. Ze kunnen discussiëren zoveel ze willen, feit is dat er gisteren 27/03/16 in Lahore Pakistan weer een aanslag werd gepleegd door een zelfmoordterrorist. Hij deed dit nabij een kleutertuin waar christelijken Pasen aan het vieren waren. Resultaat 53 doden 250 gewonden. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat dit weer geen moslim zou zijn. Ondertussen dat ik dit aan het schrijven ben hoor ik op de radio dat “een splintergroep van de taliban de aanslag opeist. daarmee is alles gezegd. Ik zou zeggen discussie gesloten.

  2. Geen discussie mogelijk wie schuld heeft aan die aanslagen…Het westen
    natuurlijk. Wie heeft ze binnengehaald ? De regeringen , de Gutmenschen , de Rood Groene koorknapen . Als je morgen,uit medelijden een kannibaal in huis pakt moet ge niet verschieten dat die je vrouw oppeuzelt . Uiteraard waren er echte fluchtelingen bij , mensen in nood , gevlucht uit oorlogsgebieden maar ze pakten gewoon alles binnen . Velen die ik zag op die talrijke yoetuubekes zagen er niet erg getraumatiseerd uit; integendeel forse atletische lichaamsbouw met een groot bakkes…en ze blijven maar binnenpakken , menschen met een cultuur , leefwijze en religie die haaks staat op onze overtuigingen ……en dan verschieten ze ervan dat ………. Trouwens wij hebben geen affaire met heel dat midden oosten , dat ze hun plan trekken , proberen iets op te bouwen zoals onze voorvaderen dat deden

Reacties zijn gesloten.