‘Jongeren’ weten wie er verantwoordelijk is voor de aanslagen

Brussel is het werk van de duivel

Dat kúnnen geen moslims zijn, denken ze, want het is in de islam verboden om mensen te doden.

“IS, daar zitten de Amerikanen achter.”

“Maar die blijven wel uit beeld, en dat vind ik gek. De waarheid zal wel nooit boven water komen. Wij zijn de dupe, de islam, dat is het jammere.”

“Toen Kadafi op goud wilde overgaan, in plaats van op dollars, kwamen de Verenigde Staten meteen in actie. Bang dat andere landen dat ook wilden. Het gevolg? Kadafi viel. Dat is hoe de Amerikanen te werk gaan. Dat is hoe ze de wereld manipuleren.”

Bij moslimjongeren gaat het vooral om het geloof dat de aanval op de Twin Towers in scène zijn gezet. Ook in de aanslagen op Charlie Hebdo zien velen een samenzwering, bedoeld om de moslims in een kwaad daglicht te stellen.

“Kijk”, zegt Redouan. Hij pakt zijn smartphone en laat afbeeldingen op internet zien van dollarbiljetten. “Vouw je het biljet op een bepaalde manier om, dan zie je de twee torens met wolkjes erboven, alsof ze in brand staan. De Twin Towers. Dat kán geen toeval zijn”.

Lees meer…

3 gedachten over “‘Jongeren’ weten wie er verantwoordelijk is voor de aanslagen

  1. Natuurlijk IS-strijders zijn Amerikanen ,verkleed als Moslims . Ik heb medelijden met die moslimjongeren , de meeste die reeds volwassen zijn , beschikken slechts over een IQ van een achterlijke peuter

  2. En verhofstadt komt pleiten voor een eu cia,wat gaat de voertaal zijn guy,arabisch???

  3. Na WOII werden de geldkoersen gebonden aan de dollar. J.F. Kennedy wilde terug los van de centrale bank en de waarde van de dollar terug koppelen aan het goud. het is hem slecht bekomen.

Reacties zijn gesloten.