‘Geduld’

Afbeeldingsresultaat voor geduldIn Merkelland (niet alleen daar) worden weliswaar ‘vluchtelingen’ geweigerd maar ze mogen toch blijven.  Ze worden ‘geduld’.    De meesten hebben immers geen paspoort.  Niet te verwarren met een iPhone, die hebben ze wel.    Minister De Maizière wil die kunnen inkijken, wat tot nu toe verboden was, kwestie van hun intiemste zelf niet te bruuskeren.  Een socialist die een rechts thema op de agenda plaatst…  Zouden de nakende verkiezingen er iets mee te maken hebben?

Volgens het federale vreemdelingenregister heeft 85% op een totaal van 153.000 geweigerde illegale immigranten stoemelings zijn pas verloren.  Of vergeten.  Thuis laten liggen bij hun bankkaarten, bachelor diploma en rijbewijs.   Bovendien lijden ze aan geheugenverlies: ze kennen noch hun naam, noch hun geboorte- of woonplaats.  Of ze dwalen… de meesten vanuit Syrië.  62 van hen staan als gevaarlijk geregistreerd.   In heel de Bundesrepublik zou dit aantal 550 bedragen, waarvan 224 met een buitenlandse nationaliteit.

Ze worden geduld, want hun herkomstland wil hen niet opnieuw opnemen.  En als deze regeringen dan toch overtuigd kunnen worden, dan liggen de Duitse linkse partijen dwars, want een retourtje naar Afghanistan, Tunesië, Marokko of Algerije kan niet.  Véél te gevaarlijk.  En zo blijven ze dus profiteren van Merkels gastvrijheid tot er duidelijkheid is welk land als ‘veilig’ kan beschouwd worden.

Moet ons een iemand verklaren waarom wij naar bv. Marokko op vakantie kunnen gaan als dit geen ‘veilig’ land is (Tui, Neckermann)  In Duitsland geldt geen negatief reisadvies voor Tunesië, zoals in het land b.  Iets dat wij niet snappen.  En is er soms oorlog in Algerije?  Waar zijn de terroristische aanslagen nu weer gebeurd?

wp.de

7 gedachten over “‘Geduld’

  1. Dat is nogal logisch dat hun thuislanden dat krapuul niet terug wil . Ze zijn blij dat ze er vanaf zijn .

  2. Het grote onderscheid tussen 12 jaar Merkel en 12 jaar Hitler is: dat de verwoestingen (met de hulp van) na Hitler duidelijk werden.

  3. Hopelijk gedraagt de Duitse burger zich bij de eerstvolgende verkiezingen eind dit jaar als een “volwassen burger” en stemmen ze massaal voor AfD en jagen met alles wat voorhanden is dat monster merkel regelrecht richting hel want blijkbaar heeft ze daar toch een voorliefde voor….
    De schade wat dat monster merkel gemaakt heeft doet de aanhangers van Hitler zelfs blozen w.w.z. dat het beleid van monster merkel veel erger is dan dat van Hitler en dat was al een gigantische crimineel beleid.

Reacties zijn gesloten.