GAS-Tom Meeuws heeft ‘ontzettend veel goesting’

Nieuw Antwerps SP.a-kopstuk Tom Meeuws is ook de motor achter het islamitisch slachthuis.   Antwerpen kleurt rood-groen.  In afwachting tot de moslims de waterdragers niet meer nodig hebben en zelf een lijst vormen.

Tom Meeuws: “Wat het hoofddoekenverbod is voor vrouwen, is het verdoofd slachten voor mannen”   Meer bij HLN

GAIA: “Kandidaat-voorzitter Antwerpse SP.a is opportunist”

Dierenrechtenorganisatie GAIA schiet met scherp op Tom Meeuws, de ex-directeur van De Lijn die zich deze week outte als kandidaat-voorzitter van de Antwerpse SP.a. “Met electoraal opportunistische politici als Tom Meeuws in Antwerpen zullen moslims ongestoord onverdoofd kunnen blijven slachten.”

In een uitgebreide online mededeling opent GAIA het vuur. “Tom Meeuws, kandidaat-voorzitter van de Antwerpse sp.a, is het brein achter het ‘pop-up’ slachthuis voor het komende offerfeest en daar is hij bijzonder trots op. Onverdoofd slachten in een tijdelijke slachtinrichting, waar de wet onverdoofd slachten verbiedt, op slinkse wijze voorstellen als slachthuis, waar onverdoofd slachten nog wettelijk kan? Doelbewust om de wet te omzeilen! Duidelijk niet goed bezig, sp.a Antwerpen!,” klinkt het.  Meer bij GVA

 

3 gedachten over “GAS-Tom Meeuws heeft ‘ontzettend veel goesting’

 1. Het komt er nu op aan den Tom op zijn woorden te pakken, en hem onverdoofd te besnijden. Om de bloeding te stelpen kan men hem nadien coaguleren.(=toebranden). Dat noemt men dan de daad bij het woord voegen.
  Of dat er nadien nog veel “daad” zal zijn blijft af te wachten.
  Tommeke is echter geen opportunist zoals gezegd door GAIA, maar is één der zovele verraders.
  De kruiperigheid en zelfverachting kennen hier geen grenzen.
  De grond van het probleem is echter niet het onverdoofd slachten, maar wel of de islam hier de wet stelt of niet!!

 2. Dat is ten minste een echte rooie, een ideale voorzitter voor de SPA. Filip zal tevreden zijn met zo een tegen kandidaat.

 3. Tom Meeuws nieuwe sterke man voor sp.a ??? Succes ermee!! De man die vind dat de stad nu figuurlijk kapot gemaakt wordt? Wat heeft dan de coalitie die zestig jaar dat zij erbij waren niet allemaal kapot gedaan in Antwerpen ??? Dat hij daar maar eerst op antwoord. Het is ook al jaren aan de gang dat zij zich uit de naad werken om bevolkingsgroepen naar zich te trekken om zo stemmen te ronselen. Helaas voor hen zijn de groenen hen royaal voor geweest, dus worden hoe langer hoe groffer middelen ingezet om toch aan de bak te kunnen komen zoals onverdoofd slachten, intriest, eens een zo fiere en grote arbeiderspartij, totaal afgegaan en nu behorend tot het establishment. Niet waar familie Van den Bossche, Fam. Tobback, Fam Termont.

Reacties zijn gesloten.