3 gedachten over “Franz-Josef Strauss in 1986

 1. Die heeft het nog veel vroeger ingezien als ik: dat in D alles weer links aan het worden was, en ‘Rechts’ langzaam maar zeker een scheldwoord werd. Maar gaat zijn CSU niet dezelfde weg op? Hun hoofdstad München gaat nu ook al de homopropaganda doorvoeren tot in de verkeerslichten lees ik.
  De 80 miljoen duitsers lijken wel klonen van een germaans oerkoppel, altijd wijzen alle neuzen in dezelfde richting, op voorwaarde dat het naar links is ntl.

 2. Hierbij komt steeds de vraag zoals ook bij ons in Vlaanderen en elders :”Wie stemt voor wie, en vooral waarom”. Een stem voor links&groen is immers een stem voor de ondergang!!! Waarom stemt een meerderheid van al deze volkeren voor de “ondergang”, daar waar er alternatieven zijn om op zijn minst de afkeuring te laten blijken. Zonder dat men een klaar en duidelijk antwoord kan geven op de voormelde vragen..is er dan ook geen hoop op een verandering.

 3. Een zeer duidelijke analyse van de toestand in Duitsland vindt men in het volgende bruggetje :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/heinz-wilhelm-bertram/bahros-traeume-werden-wahr-zerstoerung-der-christlich-abendlaendischen-werte.html
  F.J. Strauss zag dus klaar. Dit was nog voor dat het boek “Logik der Rettung” verscheen in 1987 van Rudolf Bahro.
  Voor de details verwijs ik naar de tekst zelf.
  Dit alles sluit aan bij de principes en de strategie van de Frankfurter Schule waar naar ik reeds verwees in een andere reactie.
  Het monsterverbond tussen SPD-Linke en Grüne.. is er dan ook op gericht Duitsland en het Duitse volk te vernietigen, en bij uitbreiding de rest van Europa.
  In feite gaat het hier dus niet om de “Logik der Rettung” maar om de Logik van de “Üntergang” van het Avondland”.
  Het gaat dan om een ondergang waar ook de CDU en zelfs de CSU aan meewerken onder de stuwende kracht van IM Erika.
  Eens te meer moet ik de aandacht trekken op het feit dat alle de problemen waarmee de EUSSR nu geconfronteerd wordt, geen toeval zijn. Ze worden immers bewust uitgelokt dan wel georganiseerd, door de occulte machten achter deze EUSSR.
  Uit de voormelde tekst blijkt ook het doorslaggevende belang van het “Politieke Correcte” denken om deze verrottingsstrategie door te voeren.

Reacties zijn gesloten.