Wurlitzerdromen

crosley_wurlitzer_1015_jukebox_thumbWurlitzerdromen

Cliff Richard en The Shadows voorstellen is overbodig.  Hun succesnummer uit 1962, The Young Ones, ging meer dan 6 miljoen keer over de toonbank.  Jullie krijgen vandaag drie versies: de oorspronkelijke uit 1962, de reünie uit 2008 en de filmversie van 1961.

The Young Ones.  Speciaal opgedragen aan hen die er niet meer zijn, die altijd ‘The Young Ones’ zullen blijven.

Liefs van jullie Lolita9 gedachten over “Wurlitzerdromen

 1. Die vent kan zingen, alleen spijtig dat hij jong dement is geworden (geradicaliseerde christen). Zijn publiek bestaat dan ook vooral uit dames op leeftijd. Ook grappig: alles aan een mens wordt ouder en verandert, behalve zijn stem.
  En wat mij steeds weer opvalt is het verschil in cultuur met Duitsland: In D wordt NOOIT live gezongen op TV of in shows (behalve met carnaval), in het VK ALTIJD. Daar zou men bij een show denk ik zijn geld terugeisen als ze maar stonden te playbacken. Bij ons zijn musicals trouwens ook veelal playback, een schandaal waarover niemand spreekt of wat zelfs niemand opvalt.

  • Playback heeft wel zijn voordelen nu zijn er die denken dat ik Mario Lanza ben !

 2. Opvallend hoé (op de achtergrond) nog de dames met een bikinislip liepen dat hun “hespen” bedekten.
  Even opvallend was die “lokketeute” met haar wespentaille èn wijde “klokrok” (en dààronder een onderrok droeg dat flink met stijfsel bewerkt was) -> èrg ambetant om er diep (eerder hoog 😉 ) onder te wroeten.

  • Vic , ik hoefde nooit te wroeten . Op de tonen van “The Youngs Ones” verwijderde , de dames , die mijn gunsten genoten , hun hinderlijke textiel zelf . Kwestie van aanpak !

 3. Ongelooflijk maar waar: op het grootste homo-evenement ter wereld, het eurosongfestival, heeft uitgerekend de zweedse kandidaat zichzelf kansloos gemaakt door te beweren dat homosexualiteit onnatuurlijk is…
  Hoe dom kan men zijn?

  • Die Zweed heeft dus wel gewonnen , niet omwille van dat “lieke” maar wel omdat hij voor het grooote publiek verklaarde , dat homo sex onnatuurlijk is ! Iedereen is het daar roerend mee eens want tenslotte bepaalde lichaamsdelen van de man zijn niet gemaakt voor sex consumptie ! maar wel dienstig voor te gaan sch…en ! Intussen heeft hij wel zijn verontschuldigingen aangeboden , onder druk uiteraard en voor zijn carriereke , om niet de stempel van rechts krapuul te krijgen . Homofiel is dus een natuurlijk gecultiveerd verschijnsel , huwelijken tussen twee venten , gay parade’s , binnenkort op TV of radio een nieuw progamma ” het uurtje van de janet” of ” Homo worden ! waarom niet ? ” . Modedefile’s , schoonheidswedstrijden voor anders geaarden , de mooiste billen , de langste p…. Wij maar reageren bij Golfbrekers , ons ongenoegen uiten , allemaal geen fluit gekort . Ons senioren-ras hoort tot het meest gezond verstandelijke maar wij zijn aan het uitsterven ! De wereld is een groot zothuis geworden . Wij proberen de psychiaters te zijn , maar niemand luistert , niemand wil de stempel van rechts , onverdraagzaam , racist anti-diversiteiter enz .

 4. Weten de lezers wel wie Cliff Richard werkelijk was..en waarin hij betrokken was??
  Het liedje “The young ones” krijgt dan wel een heel bijzondere betekenis!!!
  Ik laat het aan de geïnteresseerden over om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

  • Was op vakantie en lees vandaag pas je vraag. Geen idee. Ik vermoed dat ik een ‘update’ van WordPress geladen heb die dit mogelijk maakt, want zelf doe ik er niets voor.

Reacties zijn gesloten.