Filip, maakt uw borst maar al nat voor het congres morgen

Tegen dit promofilmpje van de Stad van A, (van 19.03.2014) hebt ge geen verweer.  Alles peis en vree.  Geen enkele wanklank te horen.  Geen enkele verrijking te bespeuren.  Alsof de film meer dan een halve eeuw geleden gedraaid werd.

Heel uw discours tegen vreemdelingen, tegen criminaliteit, tegen vervuiling en verarming valt in duigen.  Politiebewaking in de Pelikaanstraat?  Overbodig.  Klachten voor geweldpleging tegen ambulanciers, tegen de brandweer, tegen de politie, op de tram en de bus, op de trein en ‘s avonds na zonsondergang? Allemaal opgeklopte stemmingmakerij.  Overvallen op oude dametjes  met gouden halskettingen of tieners met uitdagende elektronische hebbedingetjes?  Geboortecijfers, schoolbevolking, leefloontrekkers, ocmw-krakers, economische toeristen? Subjectief onveiligheidsgevoel?  Misdaadcijfers? Verzinsels van de rechtse media.

Hoeveel ‘personen met migratieachtergrond’ ziet ge er rondlopen?  Al goed dat Wilders afgezegd heeft.  Hij zou nogal een bok geschoten hebben met zijn “minder Marokkanen”. 

Antwerpen, de witte stad, de stad van de illusies.

Voor een meer uitgebreide goed-nieuwsshow wende men zich tot het College van Burgemeester en Schepenen.

FVE

4 gedachten over “Filip, maakt uw borst maar al nat voor het congres morgen

  1. Alhoewel ik het zeer spijtig vind dat Geert Wilders niet naar het congres van het Vlaams Belang komt zal onze Filip wel zijn plan trekken en we zullen allen tevreden zijn na het congres.

  2. Eindelijk eens goed nieuws ! Ge ziet het was allemaal overdreven . We moeten toegeven het gebeurt inderdaad , die criminaliteit , maar het is eerder een zeldzaam iets . Ge kunt moeilijk iemand de stempel van crimineel geven , die van den “grooten” honger een brood steelt , of in een moestuintje wat worteltjes uit de grond trekt . Waarom hebben wij VB nodig ? Waar ligt de schuld van iemand die met een licht getaande huid en een zwarte krullebol geboren wordt . Antwerpen is de stad waar de bewoners met en zonder “migratieachtergrond ” samen , hand in hand huppelen in de grazige lenteweide . Antwerpen is een sprookje waar het aangenaam leven is , nu de socialisten eindelijk vertrokken zijn voor een veertig jarige tocht , door de woestijn op weg naar het beloofde rode land van Di Ruppo . Antwerpen is zoals de Efteling waar achter iedere hoek , Bart De Wever zorgt voor een nieuwe en aangename verrassing . Het is goed dat Wilders wegblijft uit Antwerpen ! de onruststoker die de maatschappij totaal wil ontwrichten ,total naar de kl… wil helpen , met zijn eis om ” meer en meer ” Marokkanen te laten immigreren

Reacties zijn gesloten.