Filip Dewinter: onvermoeibaar op de barricaden

foto van Filip Dewinter.

Filip Dewinter tijdens debat in de Kamer n.a.v. het eindrapport van de onderzoekcommissie 22/3: ‘Zonder immigratie- en asielinvasie geen (radicale) islam. Zonder islam geen jihadterrorisme in ons land.’

“5 minuten krijg ik om dat rapport van 938 blz te bespreken. Dat betekent 0.3 seconden per blz. Na het weren van het Vlaams Belang uit de onderzoekscommissie nu dit… 

Ik begrijp ook waarom. U hebt schrik van de waarheid. Waar de politieke correctheid heerst, regeert immers de leugen en wordt iedere afwijkende mening de mond gesnoerd.”

Lees hier heel de tussenkomst van Filip Dewinter.  U kan ook de nieuwslus van Actua TV volgen.

3 gedachten over “Filip Dewinter: onvermoeibaar op de barricaden

 1. Na de aanslagen van 22 maart werd er een parlementaire onderzoekscommissie
  opgericht die de zaken tot op het bot zou onderzoeken en aanbevelingen zou
  formuleren.

  En ja, deze onderzoekscommissie heeft z’n werk gedaan en de nodige aanbevelingen geformuleerd. De 35 slachtoffers van de aanslagen zijn warempel niet voor niets gestorven!

  Kijk hierna naar enkele wijze (?) besluiten van de onderzoekscommissie.
  90. In overeenstemming met de elementen die zijn aangehaald met betrekking tot de in de punten #82 tot #90 vermelde vaststellingen en aanbevelingen,
  beveelt de onderzoekscommissie aan dat wordt voorzien in de vereiste wettelijke
  en organisatorische voorwaarden om “praktijktests” kunnen te houden,
  waarmee het eventuele bestaan van discriminatie op de arbeidsmarkt in België
  kan worden geobjectiveerd.
  Het is ronduit obsceen dat praktijktests opduiken in een rapport over terroristische aanslagen. U leest het goed: praktijktests. Terroristen doen spijkerbommen afgaan in onze luchthaven en onze volksvertegenwoordigers counteren met een heksenjacht tegen werkgevers.

  141. De onderzoekscommissie beveelt bijgevolg aan dat alle betrokken overheden samenwerken om zoveel mogelijk moskeeën te erkennen, met name door het bindende samenwerkingsakkoord van 2 juli 2008 uit te diepen.
  De slachtoffers zijn blijkbaar gestorven voor praktijktest en meer moskee-erkenningen!

  153. De onderzoekscommissie beveelt aan dat de middelen die aan het EMB worden toegewezen worden opgetrokken en dat ze afgestemd worden op de huidige realiteit van de moslimeredienst, op de taken die het EMB toekomen en op het belang van die taken (hetgeen ook de preventie van radicalisme/gewelddadig radicalisme behelst).

  Terloops, de EMB is de moslimexicutieve moet dus MEER geld krijgen volgens de onderzoekscommissie en dat terwijl de aanslagen toch niets met de islam te maken hebben… Of heb ik ergens niet goed opgelet?

  En zo voort, en zo verder…
  Bron:
  https://doorbraak.be/onderzoekscommissie-aanslagen-soumission/?utm_source=newsletter-165&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

Reacties zijn gesloten.