3 gedachten over “Ferguson

 1. Het is niet alleen het feit dat Holder zich verzette tegen het vrijgeven van de beelden van de gewelddadige overval door Micheal Brown dat belangrijk is, maar vooral dat het DOJ van Holder actief betrokken is bij de rellen zelf. Zie bruggetje.

  http://beforeitsnews.com/politics/2014/08/holders-doj-communists-new-black-panthers-hijack-ferguson-protests-2645282.html
  Gelijkaardige activiteiten van het DOJ speelden zich af tijdens de rellen in het kader van de Trayvon Martin zaak. Zie bruggetje :
  http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/documents-obtained-by-judicial-watch-detail-role-of-justice-department-in-organizing-trayvon-martin-protests/
  Eens te meer gaat er heel wat meer schuil achter deze incidenten dan op het eerste zicht duidelijk is.
  Het geeft wel te denken dat het DOJ mee aan de basis ligt van rassenrellen.
  Cui Bono???

 2. Prachtige analyse, heerlijk om te lezen.
  Jammer genoeg zijn de dwazen altijd en overal in de meerderheid.

 3. Het meest verbazende blijft toch dat de Amerikanen hard blijven stoken om ook Europa zo multicultureel mogelijk te maken, met rassenrellen, 8x meer gevangenissen als huidig, en de noodzaak om een vuurwapen in huis en in de auto te hebben als gevolg. En dat voor een volk dat zo weinig begrijpt (en zich zo weinig interesseert) van/aan de wereld.

Reacties zijn gesloten.