Formateursnota

Formateursnota

 • En dan komen nu stilaan geruchten, vermoedens, voorspellingen over Arco los.  Dat de CD&V niet vooraf een ‘oplossing’ aangeboden kreeg, kan men ons niet wijsmaken.  Tenslotte moet de ‘Arco-oplossing’ mee zorgen voor rust op het ‘christelijke’ vakbondsfront.

Wat zal betekenen dat de belastingbetaler zal opdraaien voor een terugbetaling aan de coöperanten ‘spaarders’.
Hoedanook.  Betalen zullen we.  De ene zijn oplossing is de andere zijn belastingverhoging.

 • Veel ernstiger dan het bovenstaande is de diefstal van de laptop en de aktetas van Di Rupo.  “Belangrijke gegevens betreffende de binnenlandse politiek en de koninklijke familie” zijn nu in de verkeerde handen beland.  De toekomst van het vaderland en van de Coburgers is in gevaar.  Hou je alibigegevens bij de hand.
 • Hoera: een verlaging van de belastingen!  Hoop doet leven.  Nadat de Vlaamse regering ons de rekening gepresenteerd heeft – woonbonus, kindergeld, opvang, onderwijs, openbaar vervoer… – gaat men federaal ‘sleutelen’ aan een vermindering van de personenbelasting.
 • Diesel wordt goedkoper (grapje!) duurder.  Belastingverlaging?  Zijn accijnzen geen belastingen?
 • Anesthesie op de Vlaamse Leeuw in afwachting van een definitieve ‘oplossing’.

Permalink voor ingesloten afbeeldingFVE

 

 

6 gedachten over “Formateursnota

 1. Dat die linkiewinkie-beleggers van Arco durven klagen over een verlies van €2000 begrijp ik niet. Nog enkele jaren en een combiticket Rock Werchter of Pukkelpop kost meer.

  Di Rupo in de gym om te vermageren of om ‘nieuwe contacten’ te leggen in een bepaald milieu? Verbazend toch dat presidenten en premiers zo weinig om handen hebben: Bush jr zat voor te lezen in een kleuterklas op 9/11, Obama heeft sinds zijn herverkiezing alleen al 81 golftoernooien afgewerkt, Hollande verspeelt zijn tijd met aanhouderij. Mooi allemaal.

  Technisch gezien moet diesel eigenlijk 10% DUURDER zijn als benzine; idd in 1 L diesel zit 10% méér energie als in 1L benzine. Daarmee is trouwens al voor een deel het lagere verbruik van dieselauto’s verklaard.

 2. Zou soms de film op de lap-top staan waarvoor Charly De Pauw indertijd 150 milj. oude belgische franken wou betalen??
  De “lullige manier” waarop de zo gezegde diefstal gebeurd is, is weinig geloofwaardig. Elio naar de fitness en de chauffeur naar de boekhandel… en ondertussen wordt de wagen vakkundig doorzocht en leeggehaald.
  Over de plaats waar het voertuig zich bevond zijn er geen gegevens in het artikel van Het Nieuwsblad en ook niet over de fitness-club(sic!!).
  Het feit dat in de pers bekendgemaakt wordt dat op de laptop belangrijke gegevens staan over de binnenlandse politiek en het koningshuis is ook veelzeggend.
  Als de dader een “gewone dief” is, geeft men dan ook een belangrijke boodschap :
  “Pas op, gooi hem niet zo maar weg… die laptop is immers zeer veel geld waard”.
  en :”Het loont dan ook de moeite om er in te breken….”.
  Als het echter gaat om “professionelen, van welke aard ook”, dan is de inhoud al gekend, en dan kan men er maar beter zelf mee naar buiten komen, met de “diefstal” ten minste.
  De vraag is dan ook :”Wie heeft er gelekt naar de pers, en waarom??”.
  Er verdween ook een maatpak met wit hemd!! Hier kan het eventueel gaan om een “fetisjist!!!”.
  Het feit dat Di Rupo (volgens het Nieuwsblad) zelf de aangifte deed bij de Politie Brussel-Elsene en dit als eerste minister, is ook veelzeggend. Normaler wijze komt de chauffeur of iemand van het kabinet.. om de aangifte te doen.
  Voor een dergelijke belangrijke zaak wordt ook de procureur des konings verwittigd, en de verdere afhandeling is een taak voor de federale gerechtelijke politie. Heeft men ook het labo gevraagd voor het sporenonderzoek op de wagen??
  Dit vereist dan wel dat de wagen ter plaats blijft en niet meer wordt aangeraakt!!
  In dit laatste geval vraagt men dan ook de politie ter plaatse, en komt men niet naar het commissariaat.!!
  Zo te zien stellen er zich hier heel wat vragen.Het zal afwachten zijn of er hier duidelijke antwoorden komen. Een man moet zeker al meer weten en dat is de burgemeester van Brussel, Yves “Malheur”, en dit zeker als het om een interne PS mafia afrekening is. Men mag de “kameraden onder elkaar” niet onderschatten, Cools zou daar daar kunnen van meespreken hebben.(moest hij nog geleefd hebben).

 3. Nog maar eens over die vermaledijde Arco-AANDELEN… Ja ja.
  Zie: http://www.groeparco.be/faq/be-nl/137/listall/page/1/navigationcats/575/

  Aan te raden voor potentiële beursgangers:
  http://www.beursduivel.be/koersen-BEL20.index
  Hier kunt u elke minuut van 9.00 tot 17.30 volgen hoe de aandelen op en neer wippen!

  Moraal van het verhaal: er is geen waarborg, er kan geen waarborg voor aandelen bestaan. Dat is juist de gok.
  Op het einde week kan een aandeel zelfs 50% meer of minder waard zijn…
  Laag kopen, hoog verkopen: dat is het simpele aandelenspel 😉

  Kasbons en obligaties zijn er voor de defensieve belegger.

Reacties zijn gesloten.