Faeser-omvorming van de islam

Duitse federale binnenministerin Nancy Faeser heeft een nieuwe dada gevonden waarbij ze haar ideologie kan verspreiden. Tenminste dat denkt en verwacht ze. Ditmaal is de islam aan de beurt. Ze vereerde recent een islamconferentie met haar inspirerende aanwezigheid en verklaarde dat een moslimleven “een heel normaal iets is in de alledaagse werkelijkheid in Duitsland” en dat de staat, Duitsland dus, de islam met volle warmte omarmt.

En… dat ze verder actie zal ondernemen tegen het echte of verzonnen “rechtsextremisme”. Moslims belijden zoals bekend dé religie van de vrede; daar maakt ze zich geen zorgen om. En dat ze weet hoe veel moslims in Duitsland te lijden hebben: elke dag moeten opboksen tegen racisme en tegen het onbegrip waarom ze hun Prachtland verlaten hebben om Duitsland aan de broodnodige vakkrachten te helpen. Daarom heeft ze dan ook de door haar voorganger Horst Seehofer opgerichte Expertenkreis Politischer Islamismus in het binnenlandministerie opgeheven. Voor Faeser bestaat moslimextremisme niet; of toch, als deze belaagd wordt door “anti-moslim racisten”.

In haar oneindige naïviteit – of eerder linkse blindheid – beeldt ze zich in dat zij de islam in Duitsland met de gekende (s)linkse methodes volgens haar goesting kan doen veranderen. Zij wil uiteindelijk bereiken dat Duitsland zelf imam:innen kan opleiden en dat buitenlandse bijgevolg zullen geweigerd worden. Zij houdt het zelfs geen moment in overweging dat de “culturele” moslimverenigingen, resp. de moskeeën, gewoon een “gastpredikant” zullen uitnodigen om de Mohammeds leer in Duitsland te verspreiden. En bovendien wordt de Duitse nationaliteit binnenkort even gemakkelijk te krijgen als een treinabonnement.

Faeser wil de moslimgemeenschap een hart onder de riem, of onder de sluier – vrije keuze – steken. Ze wil de actieve deelname van moslima’s in de Duitse maatschappij verbeteren door het aantal van in Duitsland gesocialiseerde en opgeleide imam:innen te verhogen. Jubel en applaus in de zaal. De door het Turkse godsdienstministerie – Diyanet – opgeleide baardmannen zag men een dansje doen in de gangen. Eindelijk een oplossing voor het tekort aan moslim predikanten:innen. Faeser vindt dat Duitsland genoeg islam-vakkrachten in huis heeft om de opleiding van jonge volgelingen ter hand te nemen. En… ze heeft zelfs al contact opgenomen met Ankara om hen mede te delen dat een volgende bestelling Diyanet-imams geannuleerd wordt.

Het gaat vooruit in het rood-groen-streepje-blauwe Duitsland. Binnenkort mogen de moskeeën een omzendbrief van het binnenministerie verwachten waarin nijpende vragen zullen gesteld worden over het beleid en het onderwijs inzake de vertegenwoordiging van de regenbooggeslachten, het open stellen en de verdraagzaamheid naar andere religies toe, in het beleid en onderwijs van de islam gemeenschap. Da’s de eerste stap. De tweede stap is controle van de opgelegde quota. De derde stap is de intrekking van subsidies als zij niet eraan voldoen… Voor de vierde stap, verwijst de omzendbrief naar de gecoördineerde actie van het binnenministerie, justitie en defensie tegen de zgn. “Reichsbürger”.

Nvdr: “Humor ist, wenn man trotzdem lacht.” – ook al is het groen…

Jouwatch

2 gedachten over “Faeser-omvorming van de islam

 1. Een “triestig geval” deze Bundesinnenministerin Nancy Faeser. Totaal vervreemd van de werkelijkheid om haar “onwerkelijke” uit de lucht gegrepen fantasieën te moeten aanhoren. Ze bewijst hiermee dat ze geen basiskennis heeft van de islam. “Humor ist, wenn man trotzdem lacht.” – ook al is het groen… Inderdaad.

 2. Als het om communistische spionnen in dienst van Moskou en Putin te ontmaskeren, dan is Faeser heel wat minder ijverig :
  https://www.focus.de/politik/deutschland/der-fall-carsten-l-und-wie-faeser-die-jagd-auf-putin-spione-einfach-abbliess_id_181495471.html
  https://pleiteticker.de/enttarnter-spion-im-bnd-faeser-forcierte-beobachtung-von-rechten-zu-lasten-der-spionageabwehr/
  En de ontmaskering kwam dan nog na een tip uit het buitenland :
  https://www.focus.de/politik/deutschland/bericht-auslaendischer-geheimdienst-soll-bnd-vor-russen-spion-gewarnt-haben_id_181505409.html
  Het bevechten van zo gezegd binnenlandse vijanden, met dan boodschappers met gevaarlijke waarheden, is voor links, van welke kleurschakering ook, de obsessie, want deze boodschappers ontmaskeren immers het gigantische bedrog van alles wat links is. Al de rest is van geen belang.
  Sinds 1917 hebben alle linkse partijen in Europa, alles gedaan om hun respectievelijke landen op alle mogelijke manieren te saboteren en te verraden in dienst van het communistische Stalinistische monster in Moskou, dat daar achter de schermen nog steeds aan de macht is. Zie de teksten in de voormelde bruggen.
  Het schoolvoorbeeld : de Volksfronters uit de jaren 30 met politiek van het gebroken geweer, om het westen te ondermijnen. Na de Spaanse domino diende immers de rest te vallen, maar een geluk dat Franco het haalde, maar ondertussen was de ondermijning en sabotage onherstelbaar, met dan de ramp van mei 1940 ten gevolge. Sinds de val van de muur speelt zich nu hetzelfde scenario af. Een der belangrijkste wapens, is het Coudenhove Kalergi plan. De belangrijkste verrader hierbij was de communiste Merkel, met bron :
  https://henrymakow.com/2022/12/dec-29—russia-prepares-for-world.html?_ga=2.88109595.1899763333.1672162320-683770287.1671545845
  met tekst :
  “ Social Engineering in Germany – E. Michael Jones
  https://www.bitchute.com/video/Ox3W4P9N7Vpi/
  Viewer comment- Germany has undergone a full on Niggerization programming. The Cities have all been black washed and within one decade, most traces of true German culture has been replaced.You can walk for hours in Berlin and not see one German owned shop or restaurant. Arabs run all the business, blacks handle the drug sales-Google Goerlitzer Park, Berlin. You think you are in downtown Nairobi. It is no exaggeration. Streets are named after Weimar jews, and radicals like Rosa Luxemburg who attempted to overthrow the government and was executed for treason.There is Karl Marx Avenue, Karl Marx Square, Karl Marx Street. Merkel has done more damage to Europe than any other leader.The new spineless males of Germany are useless.” (=einde tekst).
  Duitsland is dan ook omgevormd tot een DDR dictatuur met een Stasi terreur. De laatste zin in deze reactie, geeft dan ook geen enkele hoop voor de toekomst. Met “Femboys” zoals men dat in Japan noemt, is de ondergang verzekerd. Eenmaal de Oekraïense domino zal gevallen zijn, ligt de weg immers breed open tot aan de Noordzee, tot in Lissabon. Er is nu immers geen Franco meer, en evenmin een Duitsland en Italië, zoals toen, en wacht ons dan ook een Red Terror en een Holodomor.

Reacties zijn gesloten.