Extreemrechts? waar staat extreem voor?

De krantenartikelen hebben het voortdurend over extreemrechts die wint in Frankrijk, extreemrechts die gaat betogen in Brussel, dus alles wat niet links is is extreemrechts.
Zouden wij dan vanaf nu niet beter spreken van extreemlinks als we het over SP-PS hebben, rechts heeft meer reden om te spreken in termen van extreem als het over deze maffiose partijen gaat.
Een geheugensteuntje? Al de bekende namen passeren de revue. En de linkse partijen blijven aan de macht. Daar gaan we…..De verborgen agenda’s komen nu boven water, ze willen ons vervangen.

Politiek correctOp 18 juli 1991 werd socialist André Cools (PS) op 63-jarige leeftijd in Luik doodgeschoten toen hij het appartement verliet van zijn vriendin, Hélène Joiret.

In het onderzoek naar de moord, geleid door de Luikse onderzoeksrechter Véronique Ancia, kwamen een aantal corruptieschandalen naar boven, onder andere de affaire Agusta, Dassault, OMOB aan het licht die in de late jaren 90 zouden leiden tot de veroordeling van vooraanstaande socialistische politici als Bilderberger Guy Spitaels (PS) en Bilderberger Willy Claes (sp)  (1992/94 minister van Buitenlandse zaken), beide vernoemd in Dutroux dossier. Kort na de moord op André Cools in 1991 volgde Bilderberglid Willy Claes (sp) in 1992 (toevallig?) Bilderberglid Guy Spitaels (PS) op als EU partij voorzitters van de Socialisten.

Huidige AGENDA 21 (dé-populatie) is dan ook in 1992 vanuit de Socialisten opgezet met de Limburgse W. Claes als EU-voorzitter, waarvan vanuit het door Nazi gekaapte Nederland, (incl Bilderbergconferenties), onder voorzitterschap van de Nederlandse socialistische milieuminster Hans Alders (PvdA) onder de dekmantel van “Duurzaamheid”,het “Rio de Janeiro protocol” (AGENDA 21) ondertekend werd.

Een vanuit Nazi Nederland geïmplementeerde dé-populatieagenda ondersteund door de Bilderbergconferenties, in 1994 vanuit Hasselt als pilootproject voor België opgestart met als Bilderberglid en Corrupte SG N.A.T.O Willy Claes (S.Pa) en Burgemeester Steve Stevaerts (SP.a), door de Limburgse socialistische voorman Willy Claes binnengeloodst. Als ook schepen van milieu Toon Hermans, hij werd in 1994 voor de eerste maal gekozen op de Agalev lijst tot gemeenteraadslid. Steve Stevaert vroeg aan Agalev Hasselt om de meerderheidscoalitie (SP en VLD) te versterken en aan Toon Hermans om schepen te worden om het rood van Bloed een groene tint te geven. Toon Hermans wist niet beter en was in de wolken.

Stevaert heeft als Vlaams vice minister-president samen met Theo Kelchtermans als Vlaams Minister Leefmilieu in de Vlaamse regering-Van den Brande IV 1999) het verbod op kankerverwekkende arseen- en chroom VI houdende impregneermiddelen afgewezen ondanks de kennis dat het hier ging om het illegaal dumpen van chemische afval vanuit Nederland (Shell / Billiton) wat eerst gebeurde in onze grindgaten en de moord van André Cools (PS) naar zeer grote waarschijnlijkheid mee samen hangt) (Verslag voorstel van resolutie 04/02/99) alles in Belgie is totaal vergiftigd met de meest kankerverwekkende stoffen.

Het is goed te weten dat Frieda Brepoels (EU-parlementslid) als voormalig Limburgs deputé voor milieu een intens goede relatie onderhield met gouverneur Steve Stevaert (sp.a) als ook voormalig Vlaams Minister Leefmilieu Theo Kelchtermans (CD&V) en in die hoedanigheid gezamenlijk een omstreden vergunning gegeven hebben aan (Group Machiels) REMO STORT waar vanuit Nederland massaal illegaal chemische afval is gedumpt.

Dit alles in gang gezet door Lidstaat Nederland die daarbij o.a de Belgische bedrijven als Group Essers, Unilin NV en de Machiels Group misbruiken, waar de Remo-stort te Houthalen-Helchteren onder valt en als dekmantelbedrijf misbruikt (met als vertegenwoordigers als Theo Kelchtermans (CD&V) Steve Stevaert (sp.a) Willy Claes (sp.a) en Patrick Dewael (VLD) hetgeen tot op de dag van vandaag blijft voortduren.  LEES HIER

http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/22-april-2013-brief-van-ncf-en-ekc-aan-verenigde-naties-in-belgie.pdf

3 gedachten over “Extreemrechts? waar staat extreem voor?

 1. Extreemrechts is een uitvinding van extreemlinks om alles en iedereen die niet met hen akkoord is in een verdomhoekje te plaatsen.

 2. Waarom ze rechts als extreem bestempelen is mij een raadsel. Er is helemaal niets extreem aan onze eisen . Wij vragen alleen rechtvaardigheid en een beetje meer discipline , niet een alles mag en moet kunnen maatschappij , dat zou in het verkeer , ook niet mogelijk zijn . Diegene die zich verzet tegen een gezonde redenering voor vrijheid , verbetering en weigering het OCMW van de wereld te worden is rijp voor een behandeling in een gesloten instelling . Wat ons wordt opgedrongen om iets te aanvaarden met het nodige respect zoals die middeleeuwse Islam , is van het goede te veel Wij hebben totaal geen behoefte aan dat soort verrijkling . We hebben al een God , voor de liefhebbers . Wat die import profeet enkele honderde jaren geleden mag gezegd of gedaan heeft , zal mij een worst wezen ….Totaal geen interesse , dat ze ermee ophoepelen

 3. Afrikaners het hul party, die Nasionale Party van Dr Malan en Dr Verwoerd, massaal ondersteun totdat Dr Verwoerd in 1966 in die parlement vermoor is. Almal glo dat die internasionale Geldmag daaragter gesit het.
  Verwoerd se opvolger, adv B J Vorster, het in die openbaar verklaar dat hy nie in Verwoerd se voetspore sal volg nie, maar “sy eie weg” sal inslaan. Vele volksgenote wonder nou wat dit alles beteken. Was Vorster ook onder die invloed van die Illuminati, die Bilderbergers, die Club of Rome, die Committee of 300, en die Rothschild Brothers?
  In 1969 is die HNP (Herstigte Nasionale Party) onder leiding van Dr Albert Hertzog gestig, om as teenvoeter vir die NP te dien.
  Die “Nasionaliste” het na die HNP as die Ver-regses verwys. Tot vandag toe, word almal wat nie politiek-korrek is nie, “ver-regs” genoem. Die vraag het ook al dikwels by my opgekom: Wat is dan regs, watter party is regs? Die Marxiste is links, die Nasionaliste is kamstig “gematig”, en almal wat regs van die Nasionaliste is, is ver-regs.
  Vorster se opvolger, P W Botha, was ‘n entjie meer na links, en Botha se opvolger, F W de Klerk, was nie net ultra-links nie, hy het sommer (sonder die volk se toestemming) die land aan die Marxistiese swartes weggegee. Op ‘n skinkbord, gratis, verniet, sonder om een skoot te skiet. Sommer net so! Weggegee!
  Een miljoen volksgenote het landuit gevlug, byna 100 000 is al vermoor, vele meer oorweeg om te vlug, maar in die buiteland word daar wyd en swyd verkondig: Dit gaan goed in die Nuwe Suid-Afrika, die demokrastiese wonder van die wereld. (Maar in die geheime vergadersale van die Geldmag word daar gelag oor die miljarde wat Suid-Afrika se mineralerykdom aan die Geldmag gaan besorg). Noudat die blankes ge-illumineer is, en die dom swartes “in beheer” is, is dit maklik om die land te plunder. Suid-Afrika is onlangs as die wereld se rykste land verklaar – die land met die meeste minerale reserwes.

Reacties zijn gesloten.