Eurabia begint in Frankrijk

<br /><br /> Lahcen, 41, kommt aus Marokko und lebt seit mehr als zehn Jahren in Paris. Das säkuöare Frankreich will mit seiner sozialistischen Regierung nun auf die Muslime im Land zugehen</p><br /> <p>Binnenkort zouden we wel eens een ‘oriëntaals-Arabisch’ buurland kunnen krijgen. Als de regering de aanbevelingen van de regeringscommissie uitvoert, dan wordt Frankrijk hervormd.  Hervormd tot een niet-Westerse, maar ‘oriëntaals-Arabische identiteit’.  

Een kort overzicht van de geformuleerde voorstellen:

 • – het verbod op hoofddoeken in scholen wordt opgeheven
 • – belangrijke straten en pleinen in Frankrijk zullen de namen krijgen van import-Fransen.
 • Tegelijkertijd zal een nieuwe Franse feestdag het licht zien die een hommage moet brengen aan de bijdrage der import-Fransen aan de Franse gemeenschap.
 • – het woord ‘integratie’ wordt afgeschaft, want dit werkt contraproductief.  Er moet een ‘wij-gevoel’ ontstaan. Centraal staat ‘het afbouwen van ongelijkheid en discriminatie.’
 • – Het ‘leerplan’ van de scholen zal grondig herzien worden. Er moeten ‘discussie ateliers’ ontstaan op deze scholen waarin gesproken zal moeten worden over ‘anders-zijn, geslachtsvragen en religie.’ De Franse geschiedenis moet herschreven worden met meer plaats voor de beleving van de immigranten, zodat er ook hier een ‘nieuw wij’ zal ontstaan.
 • – Er moet, zegt deze commissie, in de officiële Franse geschiedenis, een einde komen aan de te nadrukkelijke aanwezigheid van ‘blanke, heteroseksuele mannen’ in deze geschiedenis.
 • – Er moet in het onderwijs ook een einde komen aan de nadruk op de Franse taal. Naast het Frans zal er ook veel aandacht besteed worden aan Arabische en Afrikaanse talen.

Kortom: de Franse identiteit moet opnieuw uitgevonden worden.

Chehrazad, 36, spricht in ihr Handy während sie in ein Geschäft für islamische Frauenkleidung schaut. Frankreich hat die größte muslimische Minderheit in der gesamten Europäischen UnionMarine Le Pen kon zich geen mooiere voorzet wensen voor de verkiezingen.  Ze reageerde onmiddellijk: ‘een ernstige provocatie’.  Ook de conservatieve oppositie was er niet over te spreken.  Die had het over het ontnemen van de Franse wortels.  De premier, Jean-Marc Ayrault , wou de geit en de kool sparen en verklaarde dat dit alsnog niet het regeringsstandpunt was, maar hij kon geen enkel excuus verzinnen bij het feit dat het zijn regering was die deze commissie heeft in het leven geroepen met dit doel als opdracht.

Meer hierover in Die Welt , in The Telegraph en in Le Figaro

Deze video heeft nog niets van zijn actualiteit ingeboet.

FT

2 gedachten over “Eurabia begint in Frankrijk

 1. Eurabia begint in Frankrijk , of hoever wil een socialist gaan…. “ver heel ver” om alles naar de kl… te helpen . Nietemin zoals reeds geschreven , Marine Le Pen kon zich geen betere voorzet wensen voor de verkiezingen . Ik krijg terug wat meer vertrouwen in de toekomst , want nu zijn die rode smartlappen een brug te ver gegaan . De Franse identiteit staat op het spel ! Ik voorspel dat de huidige meerderheid , sneller dan we denken , een minderheid gaat worden ! Dat ze nog even wachten met hun Frans volkslied aan te passen Allons enfans de la patrie -ie-je
  les moslims sont arriveeee

 2. Als Nederlander vind het allemaal erg angstig aan het worden. Ten noorden van ons is Zweden in rap tempo bezig Islamitisch te worden. Hetzelfde kan gezegd worden van Engeland, Duitsland en Frankrijk. Belgie en Nederland zitten dus ingeklemd tussen landen die Islamitisch aan het worden zijn. In Nederland gaat men door de E.U. perikelen steeds harder bezuinigen. Ons leger word totaal wegbezuinigd en onze justitie en politie zijn op de hand van de Moslims. De Franse stad Marseile is voor 100% Moslim, en ziet er uit als een grote achterbuurt. Waar misdaad en drugshandel welig tieren, en waar de Islam de dienst uitmaakt. Brussel is al voor twee derde moslimstad, en in uitgerekend deze stad huist het hoofdkwartier van de E.U. die als een van hun beleidsspeerpunten het volgende nastreeft, via immigratie zoveel mogelijk Islamieten naar Europa laten komen. De aspiraties van ene zekere Mevrouw Malmstrom bijvoorbeeld. Zij eist van de E.U.lidstaten dat die hun grenzen wagenwijd openzetten voor iedere Islamiet en Afrikaan die Europa maar in wil. Ik hoop als 65 jarige dat ik de dans mag ontspringen (Eurabia), maar ik ben zeer bezorgd over de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Zij zullen in een wereld terrecht komen die nog erger is dan de meest enge horrorfilm.

Reacties zijn gesloten.