Hoe ver wil een djihadist gaan?

Wes HardinHoe ver wil een djihadist gaan?
Ver, héél ver!

Het ware geloof vraagt offers, waar u en ik geen weet van hebben.  Als u denkt dat het niet veel gekker kan, dan moet u uw mening nu bijstellen.

Een beoefenaar van het geloof van de vrede heeft plannen om zo snel mogelijk zijn rol hier op aarde met een grote ‘bang’ te beëindigen en heeft daardoor morele twijfels.  Hij wil er zelfs sodomie voor plegen om zijn anus groter te maken zodat  een grotere hoeveelheid explosieven erin kunnen wachten op het ultieme doel.
De martelaar in spe gaat ten rade bij een geloofsdeskundige, die hem geruststelt: normaal gezien heeft Allah sodomie verboden maar voor het goede doel is het toegelaten.

Ondertiteling en vertaling via rechthoekje onderaan.

Wes Hardin

 

2 gedachten over “Hoe ver wil een djihadist gaan?

  1. Oefening baart kunst. Om een grotere ruimte te scheppen in een gelovige kont voor het inbrengen van een Allah geloofsovertuiger , kan het minder aangename , gemakkelijk gekoppeld worden aan het aangename . Hier blijkt een grote rol te zijn weggelegd voor de “poep” liefhebbers. Vooral negers die naar het schijnt beschikken over een geweldig boorapparaat. Na wat aangenaam oefenen zal dat zeker lukken en beschikken de jodelahitieten of kandidaad-martelaren over een nieuw wapen. Het zal gemakkelijk te herkennen zijn wanneer een aars-terrorist een aanslag pleegde , aan de bruine sproeten die overall worden achtergelaten en de stank , na de vredes-explosie.. Een nieuw woord zal geboren worden “de poep-djihadist” Bij een militaire parade waarbij toekomstige martelaren met een bommengordel rond hun borst defileren kunnen nu ook toekomstige helden worden bewonderd die in hun blote kloten marcheren met tussen hun naakte billen , een springlading met een zichbare grote lont !

    • Over zoveel fantasie beschikt onze redactie niet. Onze dank voor je bijdrage, René!

Reacties zijn gesloten.