EU = het land b in het kwadraat

Afbeeldingsresultaat voor geld uitdelen monopoly gratis afbeelding

EU-verkwisting: 872 miljoen euro in de loop van 13 jaar in Kenia de mist in.

Joachim Kuhs, van het AfD (lid van de I.D.fractie in EU-parlement) maakte bekend:

De EU heeft tussen 2008 en 2020 pakweg 827 miljoen euro aan Kenia overgemaakt. Waarom? Omdat Kenia daarom verzocht had. En neen, de EU vond het niet opportuun verrechtvaardigingsstukken op te vragen. Wat ermee gedaan werd, welke projecten sindsdien gesteund werden,… of bij wie en wat het aan de vingers bleef plakken… talrijke vragen die niet gesteld werden. Kenia is wereldwijd bekend als één der meest corrupte landen, waar christenen heel het jaar door gejaagd worden zoals fazanten in het jachtseizoen.

Een gedeelte van de “steun” werd uitgegeven voor een reality-TV-show waarbij een nep-presidente gekozen werd. (zie onderaan)

Dat ze daar nog niet aan gedacht hebben bij de TV-zenders. Schaf de verkiezingen af en laat een B.B. / B.C.(bekende belg / belge célèbre) kiezen tot premier, die op zijn beurt kandidaat-ministers mag roosteren, door drie maanden lang elke zaterdag een gepolitiseerde gecombineerde versie van Terzake/Questions à la Une en Blind Getrouwd/Mariés au premier regard uit te zenden.

EU-Verschwendung: 872 Mio. Euro in 13 Jahren in Kenia versickert › Jouwatch (journalistenwatch.com)

Met dank aan H.P. voor de tip.