Erasmus draait zich om in zijn graf!

EU-geld voor cursus drag queen. Meer dan 220.000 euro vonden hun bestemming naar “Drag Queen” projecten die deel uitmaken van een Erasmus* programma.

U kent waarschijnlijk het miljarden kostende EU-programma, genaamd Erasmus, dat onze jongeren de mogelijkheid moet bieden over de grenzen heen te studeren of zich op een andere wijze nuttig bezig te houden. Bv. een Berlijnse “Drag it up” workshop – een “hoe verkleed ik mij-werkgroep” kreeg 21.797 euro. In november 2021 organiseerde de groep Critical Queer Solidarity een “Drag It Up” seminarie, dat door de EU-bollebozen beschreven werd als jongerenuitwisseling in Berlijn met 38 deelnemers, met een leeftijd tussen de 18 en 30. Op de reclamefolder onderstaande afbeelding van een walgelijk, half-naakt, beschilderd man-mensachtig harig iemand in een verleidelijke pose.

De EU-commissie ziet dit blijkbaar als een opvoedkundig project dat verdient gefinancierd te worden met belastinggeld. Het zou naar verluidt “het zelfvertrouwen van jonge queer mensen” moeten doen toenemen. “Opdat ze kunnen groeien tot kunstenaars en podiumartiesten.” En om dat doel te bereiken zou het seminarie hen leren hoe ze “make-up en pruiken kunnen dragen, op hoge hakken lopen en andere methodes die de traditionele binaire geslachtsrollen kunnen onderuit halen.” Verder beloofde de folder dat de deelnemers van het seminarie de kans zouden hebben “de rijke en diverse drag- en queer- scène in Berlijn te leren kennen.

Zo weet u meteen dat de EU zorgvuldig met uw belastinggeld omgaat. Zeg nu zelf, een cursus “de juiste kleur lippenstift gebruiken” en “kanten doorkijk-ondergoed voor mannen kiezen” geeft een onmisbare start in het latere beroeps- en gezinsleven.

*https://nl.wikipedia.org/wiki/Desiderius_Erasmus