Er bestaan geen ‘lone wolves”

Afbeeldingsresultaat voor lone wolf islamHet zijn moordmachines geleid door een Allahchip!

N.Y.: u kent het riedeltje intussen “hij handelde alleen”, een ‘lone wolf’, al dan niet voorzien van een verward hersenpan.  Je zou bijna medelijden krijgen met radicale moslims.  Blijkbaar hebben ze een genafwijking dat hen tot moorden aanzet.

‘Lone wolf’, een poco uitdrukking om te verhinderen dat men tot de juiste conclusie komt.

Afbeeldingsresultaat voor friendly wolf animated gifWanneer organiseert het WWF een actie ter verdediging van de wolvenreputatie?

 

 

Zeg niet “moslim terrorist”, zeg “fanatieke vrachtwagenchauffeur”

5 gedachten over “Er bestaan geen ‘lone wolves”

  1. Of weer een met een lage bloedsuikerspiegel. De terrorist werd neergeschoten, over gebracht naar het hospitaal, succesvol geopereerd. Nu nog wachten op een veroordeling door een poco rechter. Binnen enkele na het uitzitten van zijn straf kan hij zijn moordende activiteiten hervatten.

  2. Ook deze keer heeft het niets, maar dan ook niets, met de godsdienst van de vrede, de Islam, te maken. Volgens de eminente en overal, door zichzelf, gewaardeerde amerikakenner Björn Soenens is de aanslag gepleegd door een “eenzame wolf”. En als Björn het zegt, moet het wel waar zijn. Twijfelaars krijgen onmiddellijk Calvo op hun kap. Nog een paar nieuwsuitzendingen verder zal wellicht blijken dat Donald Trump de ware oorzaak is. Door zijn pogingen om inwoners van het kalifaat en andere islamitische staten uit het land te houden. En dit in 2017! Wat staat er ons niet te wachten in 2018 als we er niks aan doen? Van de doorsnee politiekers zal het niet komen: kop in het zand en blik op oneindig.

      • Allee-allee geachte Redactie, die geviseerde politiekers zouden wel gek moeten zijn om samengeperst blik in hun portefeuille te stoppen terwijl Eurobriefjes met twee nulletjes zooovéél lichter wegen. 😉

  3. Ze bestaan wel maar in de natuur en die beestjes doden om te overleven .Een moslim doodt lukraak zo maar iemand , om Allah of zijn “hersenschim” te behagen

Reacties zijn gesloten.