Iets dat liefst geheim gehouden werd…

Afbeeldingsresultaat voor geld gevenEen westerse regering die een afkooplening aanbiedt aan importburgers, die geen militaire dienst willen kloppen in hun Prachtland, maar hun Turks-zijn etaleren, op straat komen om hun Grote Leider te huldigen of om rel te schoppen tegen andersdenkenden?

Nederland.  Krankjorumland.  Naar verluidt: eindelijk tot inzicht gekomen.

Af en toe komt er iets aan het licht dat eigenlijk in het duister had moeten blijven, maar dat nét omdat het afgeschaft wordt, uiteindelijk bekend geraakt.

De wens naar meer diversiteit bij de politie leidt tot absurde toestanden.  Examens die ‘aangepast’ worden, een acceptabel dienstrooster om ook aan een religieuze invulling te kunnen voldoen, multiculturele uniformen die de neo-Nederlander niet afschrikken (je kan het zo gek niet bedenken of de linkse welkomindustrie heeft het al bedacht) en tenslotte renteloze leningen opdat Turkse Nederlanders kunnen ontsnappen aan de Ottomaanse dienstplicht.  Bah, zoveel vaderlandsliefde hebben ze dan toch ook niet, de Neder-Turken, ook al wuiven zij met een zee van Turkse vlaggen als Erdogan op campagnetour Nederland aandoet.

Turks legerDie lening bij de Nederlandse overheid wordt (werd?) dus afgeschaft.  Niet omdat de Nederlandse overheid inziet dat het haar taak niet is leningen aan te bieden aan import-burgers, die de negatieve consequenties van hun oorspronkelijke staatsburgerschap liever niet willen dragen,  Maar wel, omdat Turkije beslist heeft de afkoopsom te verlagen.  Niet meer de moeite waard dus.

In principe moeten Nederlanders tot 38 jaar die ook een Turks paspoort hebben, in Turkije in militaire dienst. Die dienstplicht is wel af te kopen, maar dat kost momenteel duizend euro en tot voor kort zelfs 6 duizend euro.

Nederland gaat stoppen met het helpen van Turks-Nederlandse politieagenten bij het afkopen van hun Turkse dienstplicht. De regeling daarvoor wordt binnenkort afgeschaft. Dat melden binnenlandse media.

Meer…

Politiek wil einde aan afkopen van Turkse dienstplicht door agenten