I.S. amateur

Afbeeldingsresultaat voor misdienaarWat maakt iemand een I.S. terrorist? Een legitieme vraag. Kan een Allahmilitant veroordeeld worden voor terrorisme als hij zijn zwaard ongeslepen heeft laten roesten?

Een Britse moslim die meende Allah een plezier te doen door het Kalifaat te gaan helpen zuiveren van zo veel mogelijk ongelovigen of ongehoorzame halfbakken moslims, rekent op begrip voor zijn situatie. Eigenlijk, feitelijk had hij puur goede bedoelingen, beïnvloed door een ‘romantische reclamecampagne’ , nl. “de Syriërs te gaan verdedigen”.       Er valt hem verder nauwelijks iets te verwijten: niemand gekeeld, vooral op Playstation gespeeld en toertjes gereden op zijn al dan niet gemotoriseerd rijwiel. Een misbegrepen missionaris.  De brave jongen had zelfs geen uniform of kalasjnikov.  Eigenlijk was hij pure ballast voor I.S..

Morgen doet hij er nog een schepje bovenop en zal hij verklaren dat hij daar gedropt werd met een ‘undercover’-opdracht.  En als we dat niet geloven, maakt hij ons iets anders wijs.

 

1 gedachte op “I.S. amateur

  1. Hij speelde “play station” dat bewijst toch het bestaan van min of meer hersenontwikkeling en denkvermogen

Reacties zijn gesloten.