5 gedachten over “De andere wang

 1. Onderschrift bij een foto bij Katholieke Actie Vlaanderen:
  “Katholieke helden, omwille van het Katholieke Geloof,
  administratief aangehouden door gewapende agenten!”
  Hmmm… lichtjes gezwollen taalgebruik zou ik zo denken…

 2. Wie gelooft nog de huidige zo gezegde katholieke leiders. Het zijn wereldse leiders geworden zonder enig gevoel met de medemens. Van af de Paus tot aan de priesters zijn ze door en door verrot door allerlei kuiperijen. Is er nog één katholieke priester die zijn dorps- of stadsgenoten bezoekt, kik denk het niet? Dan is men verwonderd dat de kerken leeglopen. Wie zei ook weer als je de wereld wil veranderen begin bij jezelf.

 3. Het is ver gekomen met de “katholieke”(????) kerk: de ketters mogen binnen en de echte rooms-katholieken vliegen buiten, met hulp van politie…. Paus Benedictus had nochtans gesteld dat protestanten “ketters” zijn en blijven! Maar ja , die werd dan ook aan de kant gedwongen door de “christelijke” kliek.

 4. Bidden is OK ,je doet er niemand geen kwaad mee , maar het helpt geen fluit ! Onlangs las ik , online dat de Paus heeft toegegeven dat hij soms in’t slaap viel tijdens het bidden en dat is dan een heilige vader

 5. Dat doet me danken aan de Franse sermoenen aan de kust. Toen heb ik ook alleen het wees gegroet luidop in de kerk van St Idesbald voorgelezen en dit gans alleen.Nadien heb ik de kerk verlaten en werd met boze blikken gade geslaan.

Reacties zijn gesloten.